Wednesday, May 28, 2014

Agent kuih raya 2014..yay!!

Bismillahirrahmanirrahim


hai semuaaaaa...hai hai haiii...

berkenaan agent dropship yg aku warwarkan tu...ingin di inform aku da tutup utk dropship tp bukak utk agent yg amek stok......paham x ek..huhu

ok bermaksud aku memerlukan agent yg akan amek stok dr aku...jgn risau ade 2options:

1. amek stok secara retails dari aku..
2. cari cust..submit order dr aku..amek payment dr cust...dan byr pada aku masa stok dihantar pd agent..(yg ni aku memerlukan 50% modal dr agent dulu pada tarikh tutup..another 50% dibayar pada hari dapat stok)

haaa begitulah...
kenapakah dropship ditutup....
sebab..sebab...huu sadis nk ku katakan....besela dok area kg..ku piki ade van boleh dtg rumah n collect semua stok..rupanya abg posmen nek moto je...haihh...cuba bygkan klo aku ade 50 parcel nk di anta..mcm mn abg posmen nk bawak...dan klo nk g pusat poslaju..agak jauh dr rumah....klo aku cas kos minyak...da brape plk cust nk bayar kan.kan..kan...

utk agent diluar kawasan johor...aku akan anta stok menggunakan bas expresss....dun worry..abg dreba xsonglap punya la...hehe....

n utk pengumuman...hnya tinggal 5slot sahaja utk agent...aku xnk amek ramai sbb xmau tamak2 nantik sendrik pitam kat dapor..hehe....so far da ade 20agents.....tinggal dr negeri perlis,kelantan,terengganu & perak je xde agent....so sesapa beminat...mai la wassap i..0187759602..heee...

ok mesti ade yg tanye...."wah die larat ke buat sengsorang".....
dgn ini dimaklumkan sy akan mnghire 2-3org pekerja mngikut jumlah order yg ade....sooo...dun worry bebeh..insyaAllah order anda ade...doakan kesihatan daku ye...

ok itu sahaja maklumat terkini hiburan sensai..yeahhhh!!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete