Wednesday, April 9, 2014

SENARAI HARGA KEK,CUPCAKE,WEDDING CAKE,PAVLOVA,MACARONS,COOKIES,APAM POLKADOT 2014

Bismillahirrahmanirrahim....

Alhamdulillah..setel pun keje update senarai hrga semua produk Dawaikokot Bakery...mybe ade yg tertinggal tapik akan di update a.s.a.p.....
meh tgk2...meh beli2....sy pun suka2...hahaha...


to all my dearest customers yg kacak dan menawan....
  there's important rules yg korang kene follow sebelum mmbuat order...details are below:


HOW TO ORDER:
  • Please place order 5 days in advance for small order and 2 weeks in advance for large order (last minit punya order boleh di timbang tara klo masa tu aku sedang berlangau xde order dan bahan kat uma cukup)
  • Any cancellation order MUST be made by CALL/SMS/WASSAP & not by email..and also..atleast a week before pick up or delivery date (last minit punya kansel if aku xbeli bahan boleh dimaapkan..tp klo da bank in depo..n aku da beli bahan..harap maklum..aku pulang mana yg di rasakan munasabah)
  • Order will only be processed once FULL payment is received.
  • Price may subject to change from time to time (ikot hrga supplier bahan kek bukan ikot hrga sukasuki hati daku ye cust..hehe)
  • Pick-up area : senggarang , simpang prt.Karjo , simpang parit botak-air hitam, ADTEC batu pahat
  • Delivery : charge due to distance 
  • COD : during promo time (rajin2 mnjenguk page Dawaikokot Bakery utk info)



PAYMENT METHOD
  • 50% advances of total bill is due at the end of consultation. Another 50% should be made 2 days before the event. 
  • Cancellation within 2-3 days is not REFUNDABLE!
  • Payment can be made to account :
   Maybank- 162339029307 (Husniyatul Adawiyah Bt Abdul Samat)

important note: Setiap harga kek di sebut harga mengikut jenis kek, saiz dan dekorasi kek. Harga boleh berubah jika berlaku pertukaran jenis kek, saiz dan dekorasi. Atau anda boleh memberi bajet yg anda ada untuk saya suggestkan jenis kek yg sesuai tapik masih memuaskan hati..insyaAlah win-win situation ye..hehe...

1 comment:

  1. Can i have your namber cause i wanna order

    ReplyDelete