Monday, May 20, 2013

figurine comeyyyy...

Bismillahirrahmanirrahim...

lately dapor dawaikokot kurang berbau harum dgn kek sbb tempahan agak kurang..
dan aku sendrik memerlukan rest yg secukupnye berhubung dgn sakit dalaman yg mendatang...

okeh meh layan sebijik kek hantaran...

kek ni hasil usaha sama dgn puan nadia...
senang citer..puan nadia ni kire da jadik pastner baking akula..
sbb aku sgt pengkau dlm wat bunga buttercream..(penah try tapik gv up xsabor)..maka segala pembuatan bunga cream aku tenderkan ke puan nadia....hihi...

kek fondant dibawah ialah kek choc moist..
kek di buat oleh puan nadia..dan deco oleh aku...


haa...gambar kat atas ni tisu pon xsempat buang...sbb time ni masih fresh..so nk bg bunga n skrit tu kombang somangkok..hehe...

nway thanx nad..atas usaha kite berdua..
ilmu sama2 kite share dan kite berjaya sama2..yay!!

haa..gambar kat atas ni plak..
sbb ade yg brtanya n kompius2..
ye dlm iklan jom heboh tu yg cake contest tu..aku la gadis berbaju pink itu..
walopon kalah atleast dpt masuk iklan 3saat..kikiki..

ok..tamat sudah..
chalo mere bete!!

No comments:

Post a Comment