Tuesday, January 17, 2012

saye yg rajin....sangaatttt....

Bismillahirrahmanirrahim...

yo bebeh2 skalian...hehe....bagi senyuman berkilau dlu sbelom braces aku ditanggalkan 1feb neh....

aku bukanla DIY queen...tapik sbb aku rase tgn aku ni rajin plus sikap aku yg kedek nk kua duit...maka aku ske la berDIY smpai pitam....

kali ni nothing spesel...cume nk korg tgk n analyze....perghh da mcm soh korg jadik saintis le plak...

ok..akceli kt hntaran aku nntik aku nk letak kertas lembut yg da siap gunting halus2 tuh.....3kedai aku usha...sume mahal nak mam....aku pon pelik pehal la mahal sesangat natang tuh....smpai rm19.90.......dhla sket gle...

pastu aku pon dpt idea..berkt ngn crepe paper yg brlebihan kaler putih tuh aku try gunting2 n wat mcm yg jual kt kedai...mmgla guntingan agak xsenonoh...tp atleast aku kire bajet yg aku kua hnyala rm1.....beza byk tu kannn....

ni la ropa bentuk crepe paper yg aku da potong2 tuh ...see...satu mlm smbil2 tgk drawa swasta aku leh siap seplastik besor...lg byk dr yg jual kt kdi.....

so bebeh2 skalian....jgn trlalu brmurah hati bayar mahal utk bnde yg kite leh wat ye.....kedekut pada bnde mudah adalah bagus untuk kewangan anda..hehe...mn tau duit lelebih leh wat beli perabot2 chantek...

ouhhh...aku mcm nk beli sume barang tatkala masok kedai perabot u ols....tapik hnyala angan coz uma pon xde lg..uhukkk...

okeh citer kedua..

aku nk tayang bunting aku..yeehaaa....ni design sendrik maa....incek tunang geleng kepala jek tgk...pastu konpem umi lagiii geleng kepala tgk...umi nk gmbar satu family tapik mcm la penah brgambar satu family kannnn...tgkla kl ade bajet lebih aku wat ler gmbar family trsebut....

tadaaa...ni la rupe bentuk bunting aku...hehe....

okla tu kan...aku pon xdela nk tayang sgt muke..time time ni mmg aku very the kurus ok..berat cume 39kg...now berat mencanak2 nek....nk tau bape....49kg...ngahahahahahaha!!!!!

okeh bebeh...tamat sudaa...

chalo mere bete!

No comments:

Post a Comment