Thursday, June 2, 2011

.....Bayangan Mistik......

Bismillahirrahmanirrahim.....
pg td aku mmg da niat nk g round saet utk amek gambar progress utk monthly report.....
akceli dr semalam aku nk g amek tapik disebabkan kamera aku org len pinjam...
maka aku trpaksa postpone jadik pg ni la....
da brsemangat abes da ni nk g amek gmbar...
skali tuh g mntak kamera...still xdpt lg....nk pinjam kt org len....2org aku tnye....dua2 ckp kamera nk guna...n sorg lg kamera tgl uma....
haisyyy.....
tatkala ni trpiki sejenak.....
bukan nk berkira.....tapik....ble org len susah...aku tolong dgn brsungguh2 walopon prtolongan aku tuh hnye sekecil kuman....ni ble aku dlm kesusahan sume wat bodo jek....
mmgla hal kamera mcm hal remeh tapik....
rase mcm org gile tnye sane sini tapik sume wat endah xendah.....
adoiiilaaa.....
yg dorg tau agaknye aku ni xde fungsi kot dlm company ni...
ape bleh wat...
pasrah jela....

ok berbalik pd citer nk g saet td...
disebabkan kamera da xde...so aku pon gune jela kamera henpon canggih aku ni.....
berjasa jugak ko ye incek henpon dlm pembuatan report aku...kehkeh....
bertemankan cik asst slaku driver.....maka sume celah saet aku redah.....
siap sume....aku pon balik la opis nk transfer gmbar....
skali tuh ble nk masokkan dlm report....
aku pelik ngn gmbar2 tu sume....
mcm ade yg xkena....
coz ade bayangan yg mngerikan dlm gmbar tu sume....
ni buktinye...









haaa....nmpak x ade bayangan tengkorak tuh........trus trase yg saet kat sini haunted....wuuuu....meremang gak bulu roma dan bulu idung aku diwatnye.........
tp slaku org yg cool aku wat bodo jek....
then pas siap transfer gmbar....tros aku ajak cik asst aku g danga opis plak nk anta surat n g print drawing......
tetibe mata aku trpancing ke satu objek ni yg sgt2 familiar.....
nak tau ape....
ni die....*sile lihat gmbar dibawah*


ini la die bnde yg telah merosakkan gmbar saet aku....huh!
padan muke gak kt aku coz xpasan matahari da muncul n leh pantul bayang2 sume...
haha...kantoi amek gmbar dlm kete jek....
mengong...*ketok pale*
chalo mere bete

p/s: arini ari malang kot.....dhla kat saet asek nk kene sondol ngn lori2 hantu....nk bli beger kedai tutup....nk bli goreng pisang pon kedai tutup.....huuu...sabo jela.....

4 comments:

  1. LOL... beria je aku peratikan gambar2 kat atas tu.. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha......ko ko kan kipas susah mati aku...kannn.....*tetibe jek*

    ReplyDelete
  3. wau alif wau.. takot saye

    ReplyDelete
  4. miss za...hahaha....takotla sgt.....sbb ni citer ngeri yg xngeri...

    ReplyDelete