Tuesday, May 10, 2011

PUakA iKan KeRapu menGGanaS....zasSSS....

agak lama kan puaka ikan kerapu ni xganggu kehidupan aku sbagai seorang blogger....
n aku rase....jalan citer aku makin lama makin hambar tanpa sinar cahaya dihujung jalan...ouhh...
suram...suram...suriram ram suuuurirammm......

arini 10th May 2011......
cukup seharian aku 3B...hebatkannn....
tapik dlm ber3B tuh...sempat gakla close 2OR n 1NCR.....well...skill kene semakin mantap...
dan jugak....sempat gak aku mengusya2 segala bnde dlm incek google...
dan disaat tuh rase nk mnjerit...
ugghhhhh.....!! *jeritan macho*
criusly mood nk memperabih duit ke jalan yg benar da smpai....
tapik....ade lg kene setelkan dlu.....


tgk nih....beliau mmg sgt xske brgambar.....nk2 kl aku yg amek gune hp canggih...
chess...mengunder estimate skill aku btol....
time neh tgh tgu time nk masok wayang tgk citer THOR....
criusly citer tuh mmg bes dan incek THOR sgt kachak...auwww....terlupe jap yg i dah berpunye u ols......tapik xsia2la tgk...beliau pon sama2 concentrate smpai perasan bdn die mcm THOR...cehh....tgk perot ngn double chin pon da tau beza la incek...huhuh...ampunnn.....


ni pemandangan dr balkoni apartment aku dok....chantek kan time sunset.....
nmpak angsana x??
haaa...sila julingkan mata cr angsana....walopon sekangkang kera....jarang skali aku ke situ...jusco tebrau jua ku jelajahi...
erkk...tetibe rase cm penah letak gmbar cmni kt entry2 lama...
ahh...persetankan sume itu....


see!! ngeri x???
ngeri kann....gmbar ni smpat aku snap jap kt hghway time blik kg last 2weeks....
kesempatan tuh terhasil dr jam di lane kiri..padahal eksiden tuh kt lane kanan yg ke arah jb.......
pelik tapik benar.......tapik hakikatnye rakyat mesia mmg caring....kehkeh.....
aku plak dpt kesempatan dlm kesempitan jek eh...xtrmasuk dlm golongan yg wat jam...sbb aku amek ngam2 ble kete aku benti ble kete depan pon benti.....

trpiki plak cane la kete tuh leh trbakar dgn dasat gler....org kate sbb temperature nek mendadak kete leh meletop.....tetibe tringat yg aku penah men lenjan jek saga turbo slame 2hari dikala temperature btol2 ditahap sipi2 da kritikal....satu senggat jek lagik ke merah...
tapik sbb aku ni dungu pasal kete......aku tibai jela smpai la wawa ckp bahaya.....
pergghhh....Allah masih sayangkan aku....
menggegel lutut jap ble da tau leh jadik seperti gmbar di atas....
alahai la dawai....

ok....aku tau jalan citer aku leh wat korg rase nk tepok dahi aku laju2...
tapik....ade???
kehkehkeh........salahkan ikan kerapu kerana ia trhasil entry ni...
chalo mere bete.....

No comments:

Post a Comment