Wednesday, May 11, 2011

aku,incek polis dan jalan shortcut....

yo bebeh!!
igt lg x last week aku asek post pasal incek polis dan jalan shortcut kt dlm wall fb aku....
haaa...meh aku wat citer bergambar yg full version punye....

akceli semenjak sec 1 n sec 2(sec aku la tuh) da bergabung.....means jambatan yg merentasi sungai ape nama tah da siap...tp xsiap 100% lg laaa......aku skang g keje gune jambatan tuh jek...coz dekat gle......bak kata org..sekangkang kentut jek......
n akceli lagik...yg bleh lalu area tuh hnyalah contractor shj....dan ingin dipahamkan bahawa aku trmasuk dlm golongan contractor trsebut ye...



nmpak x pondok comel tuh...tula pondok tpt polis jaga.....
n aku pon xpaham knp stiap kali aku lalu mesti polis nk tahan.....
agaknye incek2 polis tuh tgk muke aku mcm budak skola yg curik kete bapak die nk ponteng skola kot....
haisyyy......keadaan mr.saga turbo da cukup kuat nk mmbuktikan aku ni sorg contractor okayy....


tgk neh...jalan da okay jugakla nak lalu...
tgl satu layer lagi utk premix br la ia chantek berseri.....tapik ni yg bawah jambatan...
atas jmbatan menggerutu lg jalannya.....kl bawak mr.saga turbo tuh mcm kene parkinson time driving....


kadang2 aku berlumba gak ngn lori2 yg mengganas kt situ...tapik opkosla mereka yg menang....
aku ni plak...insan yg kudud dok dlm mr.saga trubo...tatkala lori lalu sebelah...konpem cam nak terbalik kete dibuatnye.....huhuh


see....nmpak kan apartment putih 4ketul tuh....dekat gle kannn.......
haaa.....tapik...
walopon da dekat...tiap ari aku punch card mesti sipi2 lg kul 8.30am...haisyyy...
bad habit die hard....


tadaaa.....!!!
ni la muke terbaru mr.saga turbo...huhuh....
cian kat ia coz mata signal da cacat sebelah....adoi...malas sunggoh nk bawak g bengkel....
warna ia yg putih da jadik putih2 coklat ala2 tanah.....
hujan oh hujan...cucilah kete daku ini...hehe...

okla...itu saje entry beta....
chalo mere bete...

p/s:
akceli aku da type entry ni b4 this...tp disebabkan blog ade prob time nk publish....so sume yg aku save ilang macam tuh ajek...ugghhh!!!!! so ni retype yg agak kureng sketlaaa......tade mood!!!


No comments:

Post a Comment