Thursday, March 24, 2011

Dawai eksiden...ouhh menn....

ye...itu die kete saga turbo aku telah trbabas dgn jayanya....siap wat aksi drift...


mesti ramai yg kate aku hilang kawalan kannn...
padahal time tuh...aku br masok gear 4....n kelajuan adela dlm 50km/j......n tgh lalu kt selekoh xbape nk selekoh sgt...tetibe...stereng kete aku mcm kene tarik ke kanan.....cuak kebebeh apabila aku mcm nk melanggar tiang lampu kt median road....
tgn aku da xpgg stereng da tp pegang kepala.....cubaan nk mnjerit xmnjadik sbb aku xpndai nk mnjerit.....ble da sipi2 nk trlanggar tiang...tetibe stereng trgerak kekiri n trpusing smpai jadik lawan arus....kaki aku plak tekan brek mcm xtekan....tapik hasil drift sgt brjaya...tgkla tanah tu....


ni la selekoh tuh.....


seb bek time tuh bos aku ade kt area site....beliau la tolong aku...


ni plak supervisor yg aku cl soh tolong.....
time die smpai tpt kejadian aku kua kete trsengih2 g kat die....bleh plak die kate...
'haiyaaa...sulah eksiden pon bole senyum'...
haisyy...tu cara hilangkan neves laaaa.....

pas kete diselamatkan....
aku pon cekidautla keadaan kete....ade kemek kt pintu depan....haissyyy.....confuse...aku mn de langgar pape....aku trbabas n drift jek......
adoiiyaaiiii....menggegel gak lutut tapik stil leh drive blik opis dan uma dgn jayanya...
skang ni pon masih bleh drive lg dgn cemerlang dan gemilang....

kepada kawan2.....aku xde pape kecederaan maupon patah2 tulang...cume patah hati jek..sbb bos2 besar xkan xtau aku eksiden then tukar saga turbo jadik Hilux.....huuu...
mimpi jela...
k chalo mere bete...

2 comments:

  1. Babe hati2 darah tengah manis.KAdang2 cakap orang tua kita nak kena percaya gak.Aku pun dah banyak kali hampir ekside.cuak dowh.

    ReplyDelete
  2. huhuh...tula pasal along....sgt mencuak kan jek....seb bek xde pape....ko lgla...da dekat tarikh nk kawen ni....jaga la sume kesihatan tuh yek...=)

    ReplyDelete