Friday, January 21, 2011

merapu lah kerapu....

aku rase da brlambak2 draft entry yg aku nk post tapik...hajat xkesmpaian....kdg2 rase entry da cukup cool utk dibaca...tapik......ade plak sesetengahnye yg aku rs kureng bes......maka simpan jela dlm draft...hoho.....
lately ni aku lemau giler baben...bukan sehari dua...tapik da berhari2.......ouhh menn.....mat ganja pon lagik cergas kot dr aku...'kongkang jadian'???? aissyyy.....bukan kot sbb aura kongkang.......kelemauan ini mungkin dtg dr pelbagai emosi yg brcampur baur....risau...geram...tensi...hepi sekejap2.....n mcm2 lah......
tiap pagi aku mesti amek mase selama 40min nak bgn dr katil utk g mandi.....ugghhh!!!.....tergolek2 da mcm dugong seksi kelemasan....nk drive pon kene amek mood slama 5min dlm kete.....then bile smpai opis.....utk mnceriakan hati dan minda......aku pon memekak2 la citer ape yg aku rase bes.....tapik! rasenye da xperlu kot nk bercerita bagai....kang ade yg bernanah tlinge dgr...hahaha......kesian.....
balik uma pon sharp kol 5pm......pastuh mule nk sms incek gagah....tp ble sms xde respon mula piki bukan2.....adekah incek gagah tgh sebok layan org len....pompuan len??? arrggghhhh.....
ok2...mesti yg laki akan kate...'girls...xpenah nk positive thinking'.........
helooo....mcm mn nk dok senang kl ade yg masih nk mncarik perhatian incek gagah i okayy.....kl incek gagah bg perhatian...siaplaa....dua2 ekor aku jotos......cisss.....
bila mlm tiba........seawal 8.30pm da trcongok da dok dlm blik.....pastuh....berangan n mula trpiki....piki lg...haihhh....
kali ni trpiki ttg 'si talam dua muka' yg perasan hot.......adoii....ble da tau ade manusia talam....kdg2 nk brcakap pon kene piki lapan belas kali....pastuh rase mcm nk iqamat kt tlinge si talam bia die sedar akan ketalaman die yg ntah pape tuh xmmbawa ape2 effect pon kt aku.......sengalkan.....coz i dun ever care......
tapik mungkin tuh kepuasan dia kot.......haha...lantak ko la talam..asal bahagia......
okla...aku pon nk mmbahagiakan diri....nk g karok wat kali ketiga utk mgu ni saje....hahahaa......sbb skang aku merasakan sore aku makin mabeles.....auwww.....ok babai!!

No comments:

Post a Comment