Thursday, October 21, 2010

sumpahan JERAWAT dan KAWEN....huh!!

memula ia tumbuh kt tepi hidung sebelah kiri...skang tetibe ia tumbuh btol2 kat tgh dagu aku...huh!!!! hangin gua.......
mengikut kajian yg aku buat sendrik...trnyata jerawat ni slalu tumbuh tatkala aku nk attend majlis kawen kwn2 aku....sgt cilake bukan......
adakah itu menandakan aku perlu kawen juga...errkkk...ehh..heheh.....mcm xde kaitan plak *ketuk kepala*
ataupon...jerawat ni muncul akibat perubahan hormon yg agak ganas ketika melihat persandingan kawan2 aku......huhh...terasa mcm x-men plak....
ouhhhh...aku xbleh citer sal kawen lg wat mase skang.......igt ye...braces i lg setaun setengah baru boleh bukak dan baru gigi i mnjadik santek.....kl i gelojoh2 kawen skang....i takot hubby i trkorban jek.....auuww.....(gatal).....duit pon xde nk wat kenduri ade ati nk piki kawen...cett pooorahh.......
kekadang.....aku trbayang....ape jadik kl time aku kawen jerawat2 mula mengganas dimuka....aaarrrggghhhhh!!! mesti aku trpaksa pakai purdah time bersanding....~sigh~
xdapat tayang gg santek.......
hoh! baru tringat....brcakap sal kawen...malam td xsemena2 Mamok text aku tnye mcm ni...
~Salam..Dawai ko da nak kawen ke?~
errkkk...celah bedah mn plak la ko dpt berita sensasi ni Mok....tu sume rumors okayy....haihhh susah btol jadik artis.....tapik kl ko nk sponsor...skang gak aku kawen...ngehehehe....
baeklah kembali pada jerawat puake kt dagu aku ni.......tanda2 ia akan semakin mngganas da mula trserlah.....then Ahad ni plak aku nk g kenduri kawen ex-skulmate aku......huh.....terpaksela tepek bedak byk2 kt dagu.....opera cine pon xkesahla.....janji ade yg masih sanggup nk tgk muke aku...ngahahahah.......
okla.......da abes idea.....
chalo mere bete....

2 comments:

  1. same2. slalu gak naek jerawat.. dah pakai mcm2 dah.

    pakai braces gak eyh. braces sye bru berusie 5 bulan

    ReplyDelete
  2. hahaha...za i think nak kene sagat pipi neh kt jalan tar kot baru ilang semua jerawat...
    my braces da setaun setengah da....n anither setaun setengah to wait....haihhhlaaa...

    ReplyDelete