Friday, July 23, 2010

Dawai = Burger Malaysia....

Kadang2 aku kesian kat diri sendrik......
sanggup menghilangkan perasaan sensitip dlm diri semata2 xnak kecewa dan mengecewakan.......hati pon mnjadik sgt2 kering sehingga ade manusia kate kotak perasaan aku da expired...

'awak trtekan eh?'
errr...patot ke kua soklan tuh after bertubi2 fire otromen dipancarkan kepada aku......naseb baik ade superheroin....kl x konpom aku da rebah.....

nasib baek ade org kate senyuman aku manis bile tertayang braces yg berkilauan ala2 bintang2 dilangit.....heheh.....maka aku gunakan power senyuman trsebut bg mnghindarkan keluar jawapan pelik2 dr diri ini......sgt teruk kan cara pelepasan diri dari bencana....

teringat soklan2 manusia sekalian tatkala kaki ini pertama kali melangkah.....
'ni akan bertahan smpai bile?'.....
eh?? aku baru nak mngenali dunia baru ni....da korg2 sume da bg perasaan negatip kat aku...seb bek aku da gune perisai berkualiti tgi.......so perasaan negatip tuh tros trmusnah begitu sahaja...fuhh...hebat2...

aku ngaku yg lately neh perasaan xbes asek wujud jek.....virus M dah mula mnguasai minda.....teroknye perangai..arrghhh!!!
kdg2 teringin nk masok kedai buku...dok bersila di hadapan rak buku yg berkenaan dan mula menelaah....tapik!!!!
Buku dan Dawai xboleh brsama.......adehhhh......bak kate org 'nak seribu daya'.......

'i've done my part...n not me hv the power to make the decision'
yeahhh....so...jgn nak memutarkan alam menggunakan mixer dan mnjadik kan aku sasaran...sbb...kl aku rase di point..maka aku pon xkan melepaskan mangsa sebenar....jaga2 kao...ngehehe.....

'i love it!'
kdg2 aku ske suasana mcm ni.....mcm cool jek rase.....walopon hakikatnye ia bleh mnggonjolkan aku...but...i'll learn sumting.....bagus2....bykkan lah lg situasi yg pelik2 agar aku bleh mnjadik lebeh matang dan byk belajar 'moral of the story'......then...kl tetibe aku jadik giler....
rajin2lah melawat aku kat Hospital Permai.....dtg bawak mknan ye..nak gemok..hihih....

beger??
ye semalam mkn beger daging sgt sedap....dan rase nak mkn lagik..tapik dlm situasi yg same seperti semalam....

baiklah.....bilik puaka sudah membebaskan auranye...maka paham2lah.....
i need to sleep!

chalo mere bete...

No comments:

Post a Comment