Sunday, April 4, 2010

B.O.R.E.D = bosan

Salam semua..
akceli aku tgh update blog sambil lunch...
lunch aku arini ialah bekal yg aku masak sendrik...jimat...tapik jimat bukan sbb nak kawen...sbb nak jimat jek..huh...alasan yg relevan kan..



ni die rupe bekal aku yg COOL giler tuh..
nasik putih + ayam black pepper + salad + tomato + air ribena......
dan aku sedang menyuap makanan didalam opis yg kosong....sorg2...ditemani radio yg sedang memutarkan lagu sedih....so aku mkn sec emosi la...hampeh punye radio...huh!
~~ selang 15min~~
ok da abes mkn....tapik suku lg nak abes...xbleh telan ah...ciss!!

akceli lg aku nak citer pasal wiken aku yg...huh....yg berjaya mmbuat aku mnjadik kongkang jadian sec dasat....
hari sabtu..aku keje halfday.....tapik bz gak....tapik lg aku blik uma kul 2lebeh coz ujan lebat...n aku takot drive...tapik setelah piki mata xtahan ngntok nak tido kat bilik 'puaka' aku tu gak...maka aku redah jek ujan tersebut.....huh!!
smpai2 uma....aku xtido lg..aku melepak depan tv sambil mngharap adela sesape nak ajak aku kua merambu ke.....tapik hampa...so aku pon masok bilik 'puaka' dan....zzzZZZZzzzzz....
rase2 mcm da xde mase depan asek mmbuta..aku tersedar...terus manatap siling...ouhh...da petang rupenye...then aku smbong tido balik..ngahaha!!
rase2 da xbleh tido..aku bgn...carik mknanan....memula plan nak kua ngn nager..tapik aku malas plak n nak tgk konsert AF..yg sebenarnye xbes pon....tepat kul 10.30pm..aku tros trtido dlm bilik 'puaka'.......dan mntang aku xleh solat..maka esoknye aku bgn tepat gak kul 10.30am..ngahahahahaha!!!
bgn pg tgk henset..hampa....so..aku pon kemas2 umah..kemas bilik 'puaka' kesayangan....siap sumenye...aku piki nak tido smule..heheh...mcm hampess...abes tuh nak merambu xde geng....
tpik! niat terbantut....sbb aku kua g bli barang dapor kt kipmart.....pastuh g mkn kt utan bandar ngn anje.....hasil belian2 di kipmart maka terhasillah bekal aku utk harini....heheh....
mlm tuh plak....aku tgk ABPBH smbil masak ayam black pepper utk dibawak arini....berlari2 jap aku kedapor..keruang tamu.....haisyy...then....dekat kul 12am aku tido....
kesimpulannya....hasil tido yg byk telah berjaya mmbuat mata aku jadik seperti gmbar dibawah ini...



arrghhhh!!!...i HATE eyebag.......
xpe..nextweek nak g merambu ke tepian pantai......yeahh!!!
sape nak ikot angkat kaki!!!
hahah...chalo mere bete...

No comments:

Post a Comment