Friday, March 12, 2010

....aku MARAH ni.....

okayy...
aku tgh dlm mood yg xberapa nak COOL ni..
HOT jek rase sbb aku tgh MARAH....
mcm mn la xmarah......ade manusia ni igt aku ni da keje 3taun kot..padahal baru masok minggu ke-3....
ade 1001 macam perkara lg aku xcover lg dan ia agak memakan mase coz aku belajar sendiri dgn mnyelak file lama dan bertanya org.....siap salah tnya org lg...n kadang2 kene gelak sbb mcm org bodo giler xtau ape2(mmg ye pon)..dan kadang2 gak..nak tnye tapik xtau soklan mcm mn yg patut dikeluarkan.....
bile ade yg sudi menerangkan...aku mcm nak soh wat ulangan penerangan sebanyak 3x coz nak catch bnde2 yg mereka kate tuh agak memakan masa...OMG..aku da jadik lampi kah???? ciriusly aku bukan mengeluh....aku bersyukur dpt belajar semua ni..but!!!....aku nak gak mase bernapas....xcukup aggressive lg ke aku??
ouuhhh menn...aku manusia bukan superman.........kl aku superman xpayah susah2 keje..mntak royalti ataupon bayaran tolong org jek da cukup kaya...yelah nama pon pnyelamat bumi....
huh!! nmpaknye aku kene tambah lg power aggressive aku..lantakla mereka nak kate aku ni ape.....yg penting..ade input n output dr aku......
dan akceli lg...aku agak cuak bile ade yg kate..."ehh...u taukan QA/QC ni org penting tau...dlm miting kene tau jawab ape bos tnye.."...tapik aku bleh plak jawab.."oh..yeke..heheh"..sambil sengeh kerang mcm xde feel....padahal macam nak pecah ulu ati aku ni..haissyy...!!!!
okla chalo mere bete!!

No comments:

Post a Comment