Wednesday, January 13, 2010

...my heart.....



pernah x korg bersoal jawab dgn ati korg....yela mcm ati korg ni ibarat satu roh yg len....then ia slalu argue ngn ape2 keputusan ko cube wat......then bila da mcm tuh korg tros jadik konpius utk wat keputusan pastuh bile da konpius...korg tros wat bodo...pastuh....biarkanla ia berlalu mengikut angin bayu....

dahulukala....aku ni jarang berborak2 dgn ati aku....slalu main langgar jek..ape aku rase nak buat aku akan tros buat.....huh..patotla dlu manusia sekalian ckp aku ni kurang berpikir......haissyy...

tapik lately...aku semakin byk plak berborak ngn ati ni.....and bile da makin lama borak...aku makin xpaham dgn ape yg ati aku nak....... patotnye aku makin knal siapa ia.....tapik...argghhh!! tensi aku dgn ia......karate kang...tapik kalau aku karate aku sendrik yg akan sakit ati......

tgkla...da tgh bulan januari 2010 pon...tapik......ati aku ttp sama.....bila ati aku nak bubah jadik baik ni...cube la jadik lemah lembut...sopan santun...baik budi bicara.......kan elok mcm tuh.....akceli aku xmngharap sesuatu yg bombastik dr ati aku......bese2 jek but aku mngharapkan ia mnjadik seperti ape yg akal aku slalu pikirkan...kdg2 ati ni bleh jadik jahat tau...ia akan membantutkan ape2 je planning aku......pastuh stat la piki yg bukan2.....hampess....

aku sedar byk perkara ttg perubahan sendrik sejak tahun baru....aku lebeh byk berdiam diri rather than brcakap byk.....sbbnye...setiap kali aku nak kuakan ayat...aku tnya dlu pada ati....patotkah aku berkata2.....lecehkan...nak ckp..ckp jela...tu pon nak tnye2.....

ugghhh....takotnye kalo aku bubah mnjadik seperti org len....dah xmnjadik DAWAI yg dulu....arghhh!! kecelaruan identiti...ataukah aku sudah bertukar mnjadik psycho......ouuhhhh tidakk!!

huh...cmni kene bykkan aktiviti luar dan berjumpa org luar la.....kl x....cukup bulan...mesti korg tgk aku da mcm org sakit mental.....asek nak bercakap ngn ati......eh...kire ok la tu kan...dr bercakap ngn pinggan ke...kerusi ke......sengal2....

baiklahh!!!!

aku da mncapai satu keputusan...

aku nak g mkn nasik lemak lg bagus dr brcakap ngn ati....huh!
chalo mere bete...



1 comment:

  1. untie......nasi lemak ayam satu.......xmau pedas seperti bihun semalam pagi haaaa......

    ReplyDelete