Monday, January 25, 2010

MAMOK = Raihan = budak sengal.....



Salam semua...
Akceli aku bukan lah 'kipas susah mati' kepada mamat diatas ni...tapik...sebabkan kesian kat die......
maka aku pon dgn rasa 'terpaksa'nye...mencemar duli untuk membuat entry hnya berkaitan pasal die jek.......(ko patot bersyukur mok dpt geng satu kg mcm aku ni)...

baiklah....bia aku stret to the ampang point......
arini......26 JANUARI 2010.............merupakan hari dimana Mamok telah menjadik ramai umornye........maka disebabkan aku ni xde hadiah nak diberikan....(errkkk..rasenye td da bg hadiah ucapan kan Mok)........okla2.....entry ni khas utk ko...sebagai hadiah...maka if aku terkutuk lebeh dr memuji..ko pasrah jela k.....ngahaha!!

Mamok atau nama sebenar beliau Mohammad Raihan bin Isa merupakan kawan xdela lama sgt aku knal...baru jek...tapik mcm da lame giler knal...mcm jek....
beliau ni...eceh gune 'beliau' tuh.....ok2...beliau ni baru2 jek dok kat Senggarang yg damai tuh...sebelum ni tercampak kat hulu mn tah...xsempat plak nak bukak biodata die.....
Beliau ni aku kenal time program GREEN kat desaru......waktu 1st register xpenah plak aku nmpak kelibat muke die ni...tapik..setelah kami dibahagi2 dlm kumpulan ENGLISH CLASS...barulah aku terjumpa muke beliau.....

tapik....

waktu tuh...walopon aku da tegur sume budak dlm class tuh...tapik aku xbrani nak tegur die.....sbb...muke die tersangat KETAT mcm perogol misteri yg sgt mengerikan.....huuuu~
ye ah..aku dhla terlewat sehari masok class..pastuh masok2 jek da wat kecah and kepoci.....pastuh lg terpandang muke die yg macam xpuas ati jek ngn kekecahan aku ni...membuatkan aku rase xselamat..arghh!

tapik lg...setelah beberapa lama...err...xla lama sgt.....akceli stelah aku dikapelkan ngn die untuk 'english conversation class'...barulah aku tau...hakikat sebenar ttg beliau..huh....
rupe2nye...muke jek ketat tapik peel sejibik mcm budak drjah 4....
beliau ni hepi go lucky gak...tapik ramai yg tersalah sangka akibat dr riak wajah beliau yg ketat itu......ape bleh wat mok....dah itu cetakannye...

satu prkara ttg beliau ialah......aku xtau knp dgn aku jek die bleh gelak kuat2 mcm syaitonnirrajim......huh...ape aku mcm raja lawak ke? aisyy...konpius2..
smpaikan sume budak2 kate yg Mamok boleh gelak kuat kalo ade dawai.....ni yg wat aku nak mintak royalti kat ko ni...ye ahh....ketawa tuh menyihatkan tubuh bdn...so aku dgn sec langsong da meningkatkan tahap kesihatan ko....

Okla Mok....tu jek yg aku mampu tulis pasal ko....
yg len2 bia aku komen sket la...ko ni baik....jujur.....sengal...ske pekenakan org.......kdg2 skema...kdg2 bleh mmbebel mcm bedah2.....ske pow aku kerang goreng...aku da banje KFC tapik smpai skang aku xdpt nak pow ko lg...huh!! lg ape ekk....aku tau ko slalu gementar ngn aku sbb waktu nek kete bapak ko yg baru bli tuh g uma aizud...ko gementar smpai trcalarkan kete bapak ko...ngahahaha!!

okla...wat bazir ruang dlm blog aku jek tulis pnjang2 pasal ko....
pasni besday aku...aku nak ko wat entry pasal aku kt blog ko...pastuh yg paling penting..aku nak HADIAH!!...hahah!!..
xkesahla kete sebijik ke...set mekap Bobbybrown ke.....i trime jek.....

akhir kata...
HEPY BESDAY MAMOK GEMOK!!!!!
semoga ko mndapat jodoh cepat2...bg aku akak ipar...walopon ko 'gay'...tapik aku yakin masih ade sinar harapan dihadapan....amin...

4 comments:

  1. hahahahahahaha
    kelaka la ko ni Y..
    ape pun... a very cute and chumel blog..
    ehuhuhuhuh budak muke ketat..
    tp bile nampak dawai je dye gelak kuat..
    aku pun perasan Y..
    takde orang laen yang bole buat dye tergelak kuat sedemikian.. ko je yanga de power tu.. congrate.. sila la mintak royalty kat dye ok.. hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Hoho..
    Thanks lah dawai..
    terharu aku..
    weyh, pasal gay tu jgn lah reveal.. kang tak market plak aku neh..
    huhuhu..
    pergh pagi tadi aku tgk counter kau 120 je..
    sekarang dah 7550!!..
    len kali buat entri pasal aku lagi.. akan naik lah hit blog ko..
    ngahaha..

    ReplyDelete
  3. haha...dah naik 7571 dah sekarang.
    kau memang Hot !!

    :: entri ni bertambah hot sebab ada kemunculan nama aku walau sekali ::

    ReplyDelete
  4. sudahla korg...da tentu blog aku mmg hot mcm tuannye...xde kene mngena pon dgn nama kao org berdua..huh...

    ReplyDelete