Sunday, January 24, 2010

..ko da kenapa?....



Monday morning yg suram.....
ditambah perasaan BLUR yg asek xilang2 dlm diri nih...aissyyy,,,
mana MOOD aku ni...??
aku xbadmood....xjuga moody....xjuga emosi xtentu pasal....tapik....
aku juz rase mcm nak mnjerit kuat2 smpai boleh mncederakan gegendang telinga manusia lain.....and rase mcm nak marah manusia lain jugak...
tapik ape hak aku kan...??
ok lah...aku jujur.....
emosi aku skang telah diganggu oleh perangai manusia2 lain........aku cube menimbulkan suasana yg bes..tapik manusia2 sekalian mcm nak membunuh aku plak...mcm aku ni dah wat dosa besar......
aku ade terlajak kata ke?
hurmm...rasenye la kan...aku da kurangkan bercakap bnda2 yg xpenting....aku hnya akan bercakap utk perkara yg patot sahaja.........and jgn trkejut kl tgk aku boleh diam sehari suntuk........ntahla ekk...bile umur da semakin ramai ni.......malas plak nak cakap byk...follow the flow je lg bagos....
ok...fine....xpayah piki pasal manusia lain sbb bukan aku dapat duit pon dr mereka2 ni.....
sounds materialistic rite....who cares??

uughhh...ilang idea.....
baiklah...aku rase da xmampu nak berpikir...
sebab aku nak pujuk ati agar tidak mempengaruhi raut wajah aku...
kerana skang muka aku da mcm raksasa nak mkn org...huh!!


p/s: xsabar tgu wedding abg..............................

2 comments:

  1. Cik Dawai..
    biarkan mereka membuat mereka itu.. :)
    cam pepatah orang melayu... biarkan si luncai terjun dengan labu2nyaaa.. :P
    orang.. kalo suke bg bende negatif kat orang lain.. maka dengan sendirinya bende negatif tu suke pegi kat dye... Its law of attraction... so...
    biarkan merekaa.... janji ko tak bg bende negatif kat orang laen.. :)just be urself Y.. :)

    sok2 sure ade orang laen plak pandang tak puas hati kat dye.. what u give..u get back.. :)

    ReplyDelete
  2. hurmm..thanx rina...
    kadang2 kita nak bohlayan pon xbleh coz mereka2 ni sentiasa mencari ruang untuk menyelinap dlm emosi kita then mengganggu ia....
    but as long aku leh ignore...aku akan ignore....
    nway aku skang tgh berusaha mncari kebahagiaan..heheh...

    ReplyDelete