Tuesday, December 1, 2009

erkk...da DECEMBER.....ouhhh..



SALAM....YA KAWAN2Ku......
akceli niat dihati nak update semalam...tapik semalam mood aku agak terkontang kanting...biasalah..semalam kan 1 DEC...maka pergolakkan emosi tuh agak ketara sket ah...tapik sumenye nmpak pada dalaman saje sbb pada luarannye aku kelihatan tersangat COOL....hebat kan aku....

this morning...much more better than yesterday n last nite......even mata aku sembam semacam ala2 panda.....tapik thanx ALLAH aku masih dapat bernapas....
da 2malam aku tido xnyenyak...mnyampah giler...evry hour mesti terjaga dgn dasatnye....mksud aku dgn sec terkejutla...mcm ade sesuatu nak berlaku je...mlm td pon same...dhle 'puaka' mn tah guna blender pepagi buta (3am)...perasaan aku time tuh rase mcm nak cmpak jek blender tuh kat muke 'puaka' tersebut....tapik disebabkan anasir COOL aku sgt mantap..so aku tetap cuba untuk pura2 tidor.....

baiklah......
aku da semakin merapu smbil mkn ikan kerapu plak.....
bile DECEMBER ni da mnjelang.......aku terase emosi aku mnjadik kurang stabil sket.......segala2nya nak masok dlm otak..tapik aku bohlyan dgn bz kan diri....err...walopon xdela bz sgt....
sbb klo aku layan sume emosi sengal tuh...mesti aku jadik manusia psycho......maka biler aku psycho...kesianlah kat manusia2 yg berada disekeliling aku....hummphh...
maapkan aku manusia....

"Usually when people are sad, they don’t do anything. They just cry over their condition. But when they get angry, they bring about a change"

tapik...biler aku sad...aku xleh menangis...airmata aku ni kering....penat cari feel sedih...so when i'm sad...what am i gonna do???? doing nothing?? even aku di dalam kategori manusia gonjol dan hepi go lucky...tapik....kekadang aku xleh lari dr perasaan sad tuh...and now DECEMBER merupakan bulan sad aku....huh...adekah patot aku melayan prasaan itu atau berpura2 COOL....jawapannye....xpayah pure2 COOL.sbb aku mmg COOL...ngahahaha!!!...ok2 serius...

xpe2...sadness will flies away on the wings of time.....aku percaye....taun depan aku kembali mnjadik superDAWAI semula......dan time tuh aku bleh mngucapkan babai kepada DECEMBER serta melambaikan tgn dgn wajah penuh riak....hahah!



baiklah!!...
waktu bekerja da stat...maka aku nak bekerja dgn penuh keikhlasan dan penuh kekejaman.....huhuh......
semoga arini aku COOL sentiasa...aminnnn......
chalo mere bete!

4 comments:

  1. Erm..emosi aku pon x brapa nak stabil nih..apahal ntah

    ReplyDelete
  2. Dawai.. Ni kes kau putos chenta ke..
    Apesal kau putos bulan 12 ar?
    Apesal kau putos?
    Mesti Ex kau buat keputusan yang tepat untuk memutoskan hubungan dengan kau kan..
    Ngahaha..
    Tak pe, dawai bukan sekerat, playar bukat sebijik.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. along: kita serupaaaa....huuu~~

    pink: aku sentiase bersabar....

    mamok: cilakak mok!!...mn ade aku putos cinte bulan doblas....lagi satu mesti ex aku mnyesal gilak...hahahahahahaha!!!!!...(ayat org pasan bes).....xpe aku kan dawai..so aku akan sentiasa COOL..

    ReplyDelete