Thursday, October 8, 2009

Marhaban a.k.a Meraban...

huh..aktiviti terbaru aku di HP ialah...
Program Marhaban a.k.a Meraban di rumah staff2 HP....
dan yg paling mngerikan ialah bos nak membuat lawatan ke hostel laki n pompuan nextweek...huhuh...dhla umah macam uma antu...kekadang mcm padang jarak padang terkukur....kosong jek...besela....sume save budget....

ok continue ngn citer meraban....
program ni berjalan 3 mlm..tapik aku nak citer mlm pertama jek..coz mlm kedua aku xjoin n mlm ketiga gmbar xtransfer lagi...



mcm bese...dr uma mestilah ngn mek sorg ni....
kn kami ibarat kembar yg xsame tinggi...xsame besar...xsame kaler kulit...mcm2 la xsame...cume same gonjol jek...heheh...




xde ape2 yg menarik pon...cume yg join tuh ramai la...
xsangke semangat kemarhabanan mereka sgt tgi...



and dapat gakla aku tgk2 uma staff2 ni..chantek2 belaka...



org kate jgn dok kat tange nnti xde org pinang..tapik ape gua kess...hahah!!



uma last aku hanya mkn mi kari jek..coz memula lapa gle..then ble perot da masok angin...aku mcm nak pngsan n tekak xleh nak menerima mkanan...



ni plak 2org budak comel n degil...yg baju merah tuh anak ketua HR aku...name die mohd Asyraf Hakim..yg baju biru anak Account Clerk HP...name die Mohd Danish Iman....

ok la..aku xde mood sebenarnye nak update tapik aku gagahi jua...
chalo!!

No comments:

Post a Comment