Friday, September 4, 2009

pRinCe FrOg.....haisyy...

Dlu time matrix...aku ade crush kat sorg mamat ni.....die hensem,putih,pandai(every sem 4#),terer men badminton......n mcm2 la.....
kami xpernah bercakap face to face...hanye sms jek sepnjang mase...n aku save name die as 'PrinceFrog'.....ngahahaha...sgt2la kebudak2an aku ini......ble piki2 balik mcm klaka ade gak...n bile aku bace smule diary time matrix...goshh...aku xsangka itu aku sbb aku mcm hidup ngn dunia aku jek...biasanya kan aku ske kepoci2...heheh..
tapik tuh sume time matrix...now da lost contact...ala aku ni klo ske org tuh ske2 jek...xdela smpai hardcore gle nak dapatkan...ske gitu2 jek.....haisyy...malu2...(muka maroon2)
skang ble umur makin ramai....aku rase aku da xde nak ade prasaan crush2 ni...stakat ske tgk je adela...but will not long lasting...adakah aku da malas....wah...jgnla malas2...kang mak aku xdapat menantu dr aku....dhla anak dara die dua ekor jek....gagagaga...
tapik klo ade org tnye ape ciri guys yg aku minat.....ngahaha...begitu byk listnye...sbb aku kan demand....tapik for sure xdapat...mn nak carik org perfect...aku sendrik pon xperfect.....tu klo org tnye dikala aku kurang siuman la...klo org tnye betol2...aku juz nak 2perkara jek....agama die n tingkah laku die...hensem ke x bialah mata aku je yg sedap memandang...mata korg xsedap ape aku kesah...heheh....tapik jgn la plak mcm pinang dilanyak lori dgn aku......ngeeee...
aku xtaula knp....akhir2 ni sume ramai org asek tnye bile aku aim nak kawen.....ape muke aku nmpak da tua sgt ke...helloooo.....i muda lg kay!...(emo jap)
bile org tau cmtuh of kos aku akan jawab...

"ermm...mybe 26-27 kot"....

tapik balasan jawapan yg aku trime amat mngecewakan dan mengecutkan perut serta senak ulu ati......dorg boleh ckp cmni...

"org pompuan ni bile umo da masuk 25..patot da rase takut coz time tuh pompuan da melepasi tahap ingin mncari dan memilih...dorg da jadik malas...sbb tuh ramai wujud golongan andalusia..."

dan jawapan paling mengerikan adalah dr golongan pompuan sendrik...

"akak ni dlu target macam ko gak...tapik tgkla skang umo da 32 tapik xkawen2 lg..."

erkkk...apakah...???
sgt ngeri dngar sendri dr pihak yg mngalaminya....
xpe2...cool wai...ko kan cool....
ehh...akukan walopon umo da 30 konpem muke still mcm SPM...kan?kan?
(ayat nak sedapkan ati sendrik....)
ooo...kini baru ku tau kenapa org pompuan sgt sensitip bile ditanya pasal umo...ala...please la..klo aku jawab jela..len la klo dorg tnye...ape kaler panties aku arini...konpem2 aku jawab ngn lempangan....xpon sepakan serta terajangan...

hurmmm...akceli entry ni aku wat setelah asek di asak oleh soklan2 seperti...
"ko ko xde pakwe ke?"
ble aku jawab xde...
"isyyy...xkanlah org cantek mcm ko xde pakwe"
time tuh aku da tersipu2 da....hihih...cantek ke aku....aisyyy...malu2.....
huh...kan da prasan....
xpelah perasan kekadang bagus utk kesihatan...nmpakla sket aku ni alert trhadap perasaan...haha...mcm xde kene mngena jek...
okla....penutup entry..
majulah aku untuk korg sume..
chalo!!



p/s: klo aku kiss katak ni...bleh ke ia jadik seorang lelaki yg kacak mcm freddie prince jr,ada duit juta2, ade kete mewah satu lot parking,umah banglo 8bijik....wuuuu...klo la boleh...konpem abes sume katak blakang uma aku abes kene cium ngn aku....jaga2 la korg wahai katak sekalian..ngahahahaha!!!

3 comments:

  1. beb....ko rugi aper erk bila org sekeliling taged ko mcm tuh....?selagi ko selesa ngan cara ko....ko idup ah ngan cara ko sendiri ngan acuan ko sendiri selagi ia x melanggar fitrah kejadian manusia dan hukum ALLAH....go dawai...go dawai....

    ReplyDelete
  2. heee.
    weyh entry ko kali ni menakotkan aku juge..
    weyh aku 25 tahun nih.. wakakakak bile lepas tahun ni aku akan jadi amlas utk cari pasangan??
    ya kah.. mari kite lihat...
    hopefully kite nye jodoh akan diketemukan pada masa yang betol dawai... karang perangai cam ko n aku.. kawen dapat anak... tan ape jadi kat anak2 kite.. wakakakakakak.. :P

    maknenye.. mst ade sebab kenapa kite tak diketemukan jodoh lagy... weee.. ape pun.. ko mmg cantik per... wewittt.. :P

    weyh.. siap ade pic ngan frog prince... tak menahan.. weyh.. kalo time umo2 cam skarang ni ade crush tak normal ker?? wakakakak.. aku ade jue... ahahahahha LOL

    ReplyDelete
  3. ir_kami: beb aku sentiase selesa ngn ape aku wat...go utk ko gak...

    afrina: huhuh...terlupe plak ko tua setaun dr aku...heheh....xpe marilah kite berusaha bersama2 agar xjadik andalusia...hahah!..mcm desperate plak bunyik....

    xde mkne nak desperate kan...ni sbb caring kat parents yg nak kan cucu sbenarnye....

    wah beshla kamu ade crush...aku plak so far xde lg...acane ni....huuuu~~

    ReplyDelete