Thursday, September 24, 2009

bukan citer raye...tapik citer BABY aku..heheh...

ermmm...bukan aku xnak citer sal raye aku..
tapik gmbar sume stil dlm kamera mmber2 aku...maka aku kene la tgu mmber2 aku ni mntrnsferkan segala gmbar2 aku yg bes tuh...sbb klo aku nak citer tnpa gmbar...ibarat aku mkn nasik putih tnpa lauk..kan...

maka lg skali...skang ni aku lebeh excited nak citer sal baby aku...heheh....
mn ake dapat baby ni....aku culik ah...ape susah...ngahaha!!
nama baby comel aku ni Nurul Hafizah Syuhada....ade org bg kat umi suh jg...but xtau smpai ble..n aku btau kat ummi aku mcm nak adopt die as anak aku....heee..cmbes kan...tapik nak tau ape ummi jawab...
'JGN HARAP'....ciss....



ini die ma lil cute baby...same xmcm aku...haha...tang hidung tuh xsamala..sbb hidung baby ni adek aku kate mcm hidung Omas (mak laura dlm citer upik abu & laura)...
xpe..hidung omas pon omasla...asalkan die comel n yg paling penting...she got dimple...yeahh...
tapik cian kat baby aku ni coz mata die kene semacam desease so asek bertaik mata n merah....waktu atok die pas kat ummi mmg da mcm tuh...dhla waktu tuh usia die baru 3hari...skang da 19hari....
xpe2...akan ku carik kan penawar paling terhebat yea...

heheh...aku ni walopon ramai adik...tapik stil excited if jmpa baby....
xtaula nape...adakah naluri keibuan ku da ade...ngahaha...
ok la...sebenarnye aku nak membuang masa jek..
almaklumla jadik psycho jap dtg keje tapik org len xnek g....huh...xpe2...xheran pon coz aku da angkut ummi, mak aji n adik2 aku g PG gak beraya kat sini...so i'm not alone...hahah!!
marilah menatap gmbar baby daku yea...



gaya ibu pnyayang..



sleep tite...



tgk tuh kene peluk kuat2 ngn aku pon still maintain tido ngn lena...



cayang baby syuhada...

4 comments:

  1. heee... i have seen this baby,.. she is gorgeous.. :) yeay.. serius... weyh..
    anak sape mak ko jaga ni..
    chumel teramattzz.. :) heeee

    salam mood lebaran.. :)

    ReplyDelete
  2. wHy..sila pahamkan aku
    anak angkat umi ko or umi ko jadi baby sitter??
    sile2 Pahamkan SaYe~

    ReplyDelete
  3. rina n nani : akceli baby ni ummi i jage jek..kire babysitterla...but fulltime babysitter coz her mum ade kursus yg xleh nak bawak anak...
    aku jek galak2 nak amek baby ni coz mak die mcm nak xnak jek...better gv her to me rite..aku pon da lama nak ade bay..hahahahah!!!

    ReplyDelete
  4. weH, Buleh plak mak die TaMau aNak?? ApahAl??
    keS berat neh..Uhuhuh~

    ReplyDelete