Sunday, July 12, 2009

who cares..?????!!

Who cares bout my life..?
who cares what i'm thinking now...?
who cares what i'm doing now...?
who cares what i'm talking bout...?
who will cares bout me....?
Nobody rite........
maybe....



who cares when i draw sumtin...



who cares what kind of things i put on my wall..



who cares when ma eye got 'kissed' by an ant..



who cares when i buy 3 shirts in a day..



who cares when i turn up my living room become a kitchen...



n who cares when i take ma dinner alone in ma office last nite..

bila aku tgh menulis bnde ni...bukan brmaksud aku trlalu mngharapkan perhatian manusia2 yg lain....cuma kekadang trfikir ade ke yg care pasal aku....
ini ke perasaan bile dulu ade yg care suddenly da xde..
n adakah aku sendrik care pasal diri aku ni yg semakin hari semakin haru biru...
ughhh....stop thinking bout this...coz aku hanya akan mmbuatkan diri sendrik jd mengong jek..maka marilah kite byk2kan amalan..yeahhh!!!!

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. huawahh...huawah....huawah......saper pedulik ha...?beb...cuba ko tanya diri ko sendiri ahh....ko carik jawapan tuh sampai jumpa kerana jawapan tuh ada dalam diri ko.....?aku xblh bagi jawapan utk ko...kalu tak nanti ko xada movement idup......hahaha...keji atau kejam tak beb coment aku.......so kesimpulanya...jgn harap sesuatu yang bukan milik kita akan menjadi milik kita uat selamanya......kecuali ia sudah ada dalam gengaman ko....tapi haa...even dalam gengaman ko pun.....kalu xreti nak hargai.....ia akan pergi begitu sahaja.........so think abt it babeh.....

    ReplyDelete
  3. weyh..
    ko nih kene penyakit kawen nih..
    ko kene kawen..
    baru la ade orang care kat ko..
    heeee...
    :P
    i dont even care what people thing bout me.. ehuhuhuhu :P blah2.. kite kan selamba je Y.. :)

    ReplyDelete
  4. ape ni dawai..
    Allah care kat kita..
    sebab tu kita masih bernafas..
    berjalan.. makan.. minum.. melihat.. mendengar.. dan semua yang kita buat..
    yang penting kita care dengan tanggungjawab kita pada-Nya.. jangan di tanya soalan2 yang seolah-olah menduga-Nya.. apa yang dia bagi sekarang ini adalah yang terbaik untuk masa ini.. bersyukurlah..
    coriousity kill the cat..
    hehehe~

    ReplyDelete