Saturday, July 25, 2009

mAraNg kEraPu MerAPu...

Td pg....aku terlewat bangun....sbbnye aku tido lmbat mlm td...kononnya nak stadi utk ujian undang2..tapik aku rase...aku asek pndang mukasurat yg same jek sepanjang2 mlm tuh....huh!

Lepas tuh....arini aktiviti aku kat tpt keje...manage kan tpt n lagu untuk student punye training tarian....sepanjang waktu keje la aku xwat pape keje..mmg xproduktif serte xefektif lngsong dr segi etika bekerja kan..


sebenar..


petang td jugak dlm kul 3pm aku da g ke MyEG Services utk menduduki ujian Undang2 jalan raya....walopon aku tau ilmu aku tuh cukup2 mkn jek..tapik aku tetap berlagak cool....smpai kat tempat kejadian....aku da mula trbayang2 ape la nasib aku if aku gagal...adehh....tapik berkat aku terer mnghentam serta kehebatan aku mnjawab dgn laju...aku lulus gak..heheh...tu pon ngn markah cukup2 mkn n cukup2 lulus....


maka..


nextweek aku akan proceed ke level seterusnya..iaitu dgr ceramah lg 3jam....adehh...bernanah telinga gua...xpe2.....sabar wai demi lesen terchenta....


kemudian...


lepas jek abes agenda ujian dan brgembira ngn markah lulus yg ciput tuh...aku tros balik uma dan berubah mnjadik 'kongkang jadian'...dan hasil pnjelmaan aku kepada bentuk kongkang tersebut...maka aku solat mgrib pada pukul 815pm....ngahahaha!!.....sungguh keji akan perilaku trsebut.....jgn ditiru di rumah ye...


skang....


aku still blur...tu ah klo aku tido ptg mesti bgn2 jek jadik bengap kejap...kekadang terlupa indentiti sendrik...penah gakla aku bgn2 tido ptg jek teringat yg aku ni seorang puteri...tapik pas kene hempuk ngn bantal okeh osmet sekalian...ingatan aku kmbali pulih..aku tetap Dawai Kokot...heh!


adehhh!!...mn pegi org2 yg slalu msg ngn aku ni...buhsan gler....dah tv3 pon tayang citer pasal anak lupa daratan...aku cuba nak mngelak dari tgk klo x mesti aku jadik ahli pemgkritik nnti....susah sket....kang xpasal2 osmet aku murka...ade plak yg terkorban....
dhla aku da xde idea nak merapu...
blah dulu..


p/s: sebenarnye entry ni nak di post mlm td...tapik...disebabkan tenet bunguks..maka aku pos arini..maka anggap jela anda baca pada hari semalam bersamaan 25julai

No comments:

Post a Comment