Thursday, July 23, 2009

KenApa aKu bLurr...AdekaH aku Ade bEla...errrrr...??

Minggu ni mmg aku rase mcm xrase pape...
sbbnye mungkin kurang garam kot dlm lauk...err..silap..kurang pewarna dlm kehidupan......nak update entry sentiasa susah gak...klo kat opis mmg xsmpat2 la..coz aku byk agenda yg perlu dipenuhi....klo kat umah plak...asal mlm jek mesti internet uma aku jadik tongong....maka dr keje aku maki hamun internet baik aku baring2 atas tilam dan berpura2 mnjadik selimut......
da 3minggu aku xbalik kg sbb jadual wiken aku dipenuhi dgn pelbagai acara....minggu lepas aku amek class untuk lesen kete...dan minggu ni aku akan ada ujian berkomputer lesen L....tapik hakikatnye malam td baru aku trniat nak mmbukak fail serta ulangkaji buku yang disediakan oleh 'Jabatan Pengangkutan Jalan' tersebut...tapik lg skali...baru 5saat bukak buku rase mcm da nak pngsan...lama rasenye xwat aktiviti ulangkaji...haisyyy!!
mesti aku akan jadik mcm org psycho ble terlalu lama xbalik umah....ouhh..maafkan aku wahai osmet sekalian andaikata korg tgk aku asek mcm Mat Pit jek...
Minggu depan ada staff hospital yg kawen dgn staff hospital gak....maka kenduri kawen mereka akan dibuat kat hospital jugakla......so skang ni hospital tgh bz utk preparation majlis mereka ni...cm bese aku mesti ada part utk acara begini....nak tau ape...aku kene bawak bunga manggar serta readykan perfomance tarian dr student praktikal....dan aku berharap agar bunga manggar tuh ringan serta aku jugak berharap agar org xconfuse ant bunga manggar ngn aku..huh..
akceli jap lg ni ade praktis utk tarian student2 tuh..tapik aku rase mcm malas giler sbb aku xpuas ati kene bgn tido pg td dikala hujan dan kedinginan yg menusuk2 tulang aku...tapik memandangkan kene gak bgn utk subuh..aku gagahi jugak..sbb kang xpasal2 kene panah petir...baru padan muka aku...
smpai skang aku masih terbayang2 tilam n selimut kat uma....rindunye pada ia....adehh...
Lagi satu maklumat...aku xlunch pon arini..juz minom milo..sbb aku rase mcm xnak makan...kenapalah klo nak makan kene kunyah kan....cube bukak je perot tros sumbat makanan....huuuu...knp la ngn aku ni.....patotla xgemok2.....
okla...marilah kite berpura2 gagah walopon kepala otak masih lg melayang2.....
hiyarghhhh!!!!......

chalo mere bete



p/s : Aku menulis dlm keadaan seperti mat ganja yg tgh weng........

No comments:

Post a Comment