Sunday, June 21, 2009

NursEs NiTe...yG penUh Glam..

Okayy...
1st of all jgn trkejut aa bile tgk muka aku yg da mcm mak lampir ni...
aku telah dimekap n aku rase muke aku burok giler...
aku rase bile aku xmekap lagik cun..hahahaha!!
tapik utk mngelakkan dikatakan xsupport Nurses Nite..maka aku relakan jek muka ini di mekap...

ok straight to the ampang point...
pada 19 June yg lepas..Hospital Penawar telah menganjurkan 'Nurses Nite'...
dan ia telah diadakan di Hotel The Zone...bertempat di Ballroom 6..
acara bermula tepat jam 83opm...n aku pon smpai tepat2 831pm..terlewat seminit..
maka takhta aku mnjadi MC telah mnjadik milik org len..
dan aku xkesah pon..sbb itu adalah plan B..
but kesian kat org yg kene ganti aku tulah..
akceli aku brsyukur xjadik MC sbb xnak org pngsan tgk muka mak lampir aku tuh...heheh..

ok..mari melihat keajaiban yg xbape nak bes pon..
jeng! jeng jeng!



cakk!...
ngahaha....jgn pndang lama2 nnti korg dapat nightmare...



cube korg teke..persembahan ape yg tgh dipertontonkan tuh...
haaaa...tulah persembahan dr perempuan yg bukan perempuan...
heheh...paham x?



ni gmbar aku brsama staff nurse...wani yg chumell..



itu die bos aku...



menu?...
hurmmm...sume yg datang pakai dasat2..but makanan plak..ala2 kg..ape class...chett..



walopon aku tau gmbar ni jauh..but korg leh tgk gak kan betapa para nurses sekalian sgt glam ngn gown memasing...



when evrything da setel...aku pon xsaba nak balik tidoq...ngehehe...
akceli ade byk g yg berlaku..but...skang ni gmbar aku xamek lg kat staff2 yg len..maka xdapatla nak citer lelebih..juz intro dlu arr....

to be continue..

4 comments:

  1. weyh ...
    aku rase ko mmg cantik bile tak mekap.. ehuhuhu :P
    takde la macam mat lampir..
    tp.. siyes.. ko lagy cantik n ayu tanpa mekap..
    ehuhuhuhuhu :P
    ape pun aku tak saba nk tunggu smbungannye.. heee

    ReplyDelete
  2. beb...muka ko dah macam opera cina yg tgh demam......cam hampeh......baik ko xpayah mekap....huishh..........sunggoh burokk........... eh..MAT lampir or MAK lampir erkk....ehuhuhu.......

    ReplyDelete
  3. ASTAGFIRULLAH HAL AZIM....
    TERKEJUT MAK, NYAH...
    KAU KE TU NOK~..
    AYAM MAK KAT KG TU LAGI CUN, NYAH...

    weyh.. bior betul itu kau.. aku malas nak cakap ayat yg budak2 ni dah cakap yg pasal bila kau tak make up tu..
    tapi sebab kau nak belanja aku pizza hut, aku cakap gak la..
    kau lagi lawa bila tak make up..
    so set up tarikh masa dan tempat k..
    hehehe...

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha!!!!
    aku da agak da ape yg korg akan katakan..mmg hampes n aku sndrik trkejut ngn muka sndrik..smpai xmampu nak kutuk ciptaan Tuhan...tu lah..natural beauty mmg yg paling indah kan..so pasni aku nak g keje pakai bedak baby jek tepek2 kat muka..pastu xpayah pakai lipstik sume..baru korg sume tau betapa sucinya muka aku kannn....

    ReplyDelete