Wednesday, June 10, 2009

di 'award' a.k.a tagged oleh cik kery xcomey..haha!!

The rules: Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

Khairiyah Khalid :
  • minah ni aku knal kat matrix Kulim..waktu tuh 1st impression aku adalah.."nerd giler minah ni"..hehe
  • walopon die mcm nerd...tapik sebenarnye die sgt mnja mcm kucing...
  • minah ni satu class time matrix n satu fac time kat UM..maka kami selalu jugakla berborak2..n die ni agak kepoci sebenarnye..walopon nmpak mcm pendiam..
  • minah ni slalu cakap die kurus kering..padahal bg aku die ni comel cm bear...yg keding tuh mcm aku ni..ape la cik kery ni..
  • haaa...last fakta...minah ni slalu sgt sakit..penah dlu kat UM aku nmpak die jalan bawak payung yang panjang tuh...padahal cuaca xhujan mahupon panas..aku pon tanyela..n nak tau ape jawapan di..'payung ni tongkat aku'...hurmmm..dasat2...
Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
  • fakta..errr.....aku=dawai..minah yg sengal tahap dewata raya...perangai gonjol sket..xpandai nak serius...slalu wat lawak..slalu ketawa..ske sakat orang...mantol..xsenang utk kecik ati but once aku da marah..sorry to say...ibarat ribut taufan menghancurkan sebuah negara..haha..
  • fakta lagi...aku ni kurus kering..berat xpernah naik..trun slalu la...slalu ilang selera makan..nak gemok! nak gemok! wawawa...
  • haaa...aku pon ske budak2 cik kery..xkirelah umo brape..nak2 yg da pandai bercakap..mmg xlepas la.....kalo baby plak...seharian aku dok tatap muka baby tu pon aku sanggup..comey...
  • ermmm...ape lagik ekk...aku ske sgt bergambar n amek gmbar...klo bergambar...pose aku mmg yg org xpenah lihat la..hehe
  • errr....aku ni kuat bercakap n leh bercakap tanpa henti...smpai leh kene buasir sume orang dgr cakap aku...tapik slalunye aku xpedulik..yg penting dorang kene dgr ape aku nak cakap...hahahah...keji2..
  • hobi aku dari dulu sampai skang...TIDO..tapik aku da kurang tido plak semenjak da keje ni...patotla mata aku da mcm panda...huh!
  • semenjak aku mngetahui suara aku sedap sket jek dari katak puru..maka aku telah mndapat hobi baru dikala borink..iaitu g KARAOKE...so sesape yg same2 borink marilah berkaraoke ngn aku...
  • satu cara utk mnghilangkan tekanan perasaan ataupon depressed...aku akan bukak lagu kuat2 n menyanyi cm org gilak..klo tetibe dgr aku mnyanyi maksudnye ade sumting wrongla tuh...ini cara yg org kate agak jahil la...hehe...slalunye aku bertafakur igt Tuhan..hehe..poyo gilerr..!!!
  • alamak..ape lagik..aku xde byk fakta yg menarik pon laa....huuu...blur2..
  • ok2..last facts....walopon aku ni anak no.2 dari 7beradik..tapik ummi,abah,abang n nenek sume panggil aku 'Adik'..hahaha....aku kan anak yg bes..bes kannnn....
Penerima award yang seterusnye ialah... jeng..jeng..jeng..dengan bangganya kepada:

*miss afrina da bomb...
*mr. Ir_kami..
*Mr. Mok..
*Miss Cbonksu
*Miss Syahira

1 comment:

  1. weyy..terharu aku ko kate aku comey mcm bear..best best..ni la 1st time org puji aku..sebab aku selalu di katekan as kurus kering la nipis la.aku tataw la if depa jumpo ko ape gelaran ko dpt..hahah.toche2..best giler rs..hehe..

    wey.ms tu aku saket kaki la..cram tahap kritikal bab kate doktor..hahah..tongkat patah kaki tu takde so gune la payong..lgpun pki tongkat betoi2 mcm ober plak kann..heee

    ReplyDelete