Tuesday, May 12, 2009

tEnSen...BoSan...jIwe kaCo...


berbekalkan tajuk entry ini saje..mesti kamu2 sume da tau ape isi2 yg bakal aku typekan..
mesti isi yg padat dgn emosi dan perasaan kan...
ntahlaa....sejak akhir2 ni aku rase betul2 bosan..borink..even aku da cube nak ceriakan ati ni..tapik still xberjaya..seperti yg aku katekan...aku rase kosong...
semalam...aku duduk sorg2 dalam ofis ina yg letaknye diceruk dunia tu...bile dok sorg2 otak aku mula lah berfungsi dgn penuh emosi....aku xske saat2 mcm tuh..dan smpai satu ketika tuh..aku amek kertas n aku tulis segala mcm bnde yg aku xske n benci...aku tulis dgn sgt pnjang..dah ala2 karangan SPM da..abes jek tulis sume2 tuh..aku koyak2 kn kertas tuh n lepas tuh rase puas..
huhuh..rase mcm psycho plak...xpela..nak mnyanyi memekak kang ade yg baling aku ngn kerusi..ditambah plak tekak tgh rase xbes....jadik aku xnakla menyeru ribut taufan tuh agar dtg...
aku rase aku perlukan kawan2 lama aku untuk duduk disamping aku n dgr sume masalah aku...sbb..mn2 aku prgi pon...aku still perlukan besfren aku utk berkomunikasi....sbb..mereka lebeh mngenali aku..selain dr UMMI...kalo balik kg mmg konpem la 'anyam ketupat' serte berbicara ttntang ati dan perasaan ngn UMMI..heheh...
okla..aku nak kene study sal flowchart Lab plak...
tapik rasenye aku hanya akan bertahan utk 5mins jek..then bertukar mnjadik 'kongkang jadian'..
chalo mere bete!!!

2 comments:

  1. Y... ade sorang kawan aku..
    kalo dye tensen.. dye conteng tah ape2 kat kertas.. ahahahah cam men conteng2 mase kite kecik dulu... ehuhuhuhu

    Y.. aku rase ko nih kene berteman.. baru la tak kosong.. heee.. flirt2 la sikit..:P enjoy ur single life.. besh wooo.. :P

    take care gurl.. hugsss!!

    ReplyDelete
  2. huhuh...b;e u mentulis2 cmtuh konpem lega coz u da luah seme..
    nak luah kat org tu kdg2 takot silap pilih org jek..huuu..

    ReplyDelete