Wednesday, May 6, 2009

i'M GEtTing siCk..

Semenjak kehilangan laptop ni..aku semakin jarang meng'update' entry trbaru...
aku pon semakin hilang idea baru2 ni...
kenapa?
sbb aku byk memikirkan bnda yg lebeh penting dlm idop...
contoh?
aku memikirkan bagaimana utk memajukan diri..
bagaimana utk mnghindari PHD..
bagaimana utk mngelak dr berubah mnjadi 'kongkang jadian'...
huhuh!!..
setiap hari aku mesti berniat utk tido seawal yg mungkin...supaya mata aku xnmpak sembam pada keesokkannya..
tetapi agak malang sbb niat tu xkan trcapai..
mata aku yg degil ni xkan trpejam selagi jam belum menunjukkan pukul 1-2am..
semalam hampir pukul 23oam baru aku trtido...
penat jugakla berpura2 tido..
sekarang ni pulak..aku masih lagi segar..walaopon ptg td aku sgt2 lepak..
bulan 6 akan datang ini..byk even yg akan brlaku..
insyaALLAH my lovely bro akan brtunang dgn pilihan hati dia..
dan my lovely besfren akan berkahwin...
aku pulak yg teruja lebeh2 utk majlis mereka2 nih..heeee~
biasalah mereka2 ni org pnting dlm idop aku..
terkedu selama 30saat....
arggghhhhhhh!!!!!!!
aku betul2 blur dgn kehidupan aku skang...
walopon hari2 yg berlalu, bulan2 yg berlalu dipenuhi dgn pelbagai aktiviti..hakikatnye aku rase kosong....
kenapa kosong??
no reason...cume terase kosong je....
aku xble teruskan mcm ni...sbb lm2 nnti aku jadik psycho pulak..huhuh...
oklah...xpentingla sume tuh...
kehidupan mmg begitu...
yg penting skang..duit bulanan utk bg ummi cukup n perut aku terisi setiap meal hours....that's it!
skang mari kite brpura2 tido..
bertuuukkaaarrrrr!!

3 comments:

  1. tuh la...
    saya pun perasan akan perubahan anda ni ha.. sejak hilang laptop.. lame tak baca blog mengarut anda yg ade isi tuh.. ehuhu winduu!!! tercari2 mane la cik Y tak update ni haa.. :P
    btw Y... kadang2 saya pun rase kosong.. agaknye tuh mmg pnyakit perempuan yg umo baya same ngan kite kot.. still mencari lagy tujuan hidup.. act kalo kite taw tujuan hidup sure kite tak kosong sebab kite taw ape yg kite nak.. :P

    PHD tuh penting.. tp for positive reason saja ok.. :P envy bole.. jeles jangan.. ehuhuhu ;)

    ReplyDelete
  2. wyh?... why hilang?... laptop ilang?.. abeh beg baru beli tu hilang jugak?...
    kompom kene sabotaj..
    jumpa pawang la...
    bukan nak kenekan org tu.. just nak tahu sape buat... baru puas hati kan?...
    gila r.. kalo aku kat tempat ko.. aku dah demam seminggu.. aku penah gak ada malash besar dulu... demam tak kebah2.... sampai lah setel masalah...

    sorry why.. aku perlukan masal lain selain hari bekerja untuk baca blog kawan2..huhu...
    jgn lupakan blog aku..
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. to afrina: thanx beb...betul tuh kalo kite tau ape yg kite carik mesti xkosong hidop ni kan...mesti rase bes jek..hehe..saye selalu jek envy tapi secara sihat la sbb xmo ati merana...nway luv u beb coz u alwaiz encourage me in every situation..

    to mok: aku igtkan ko da lupakan blog aku..almaklum lah skang ni kan blog aku da mcm padang jarak padang terkukur...
    aku xdemam tapik aku jadik mcm mayat berjalan sepanjang masalah aku tuh...now da kmbali brnyawa semula..heheh..

    jumpe pawang?? ouhhh tidak..xberani saye...xpela org yg traniaya Tuhan akan makbulkan doa die..heheh..

    aku xpernah lupekan blog kwn2 tapik slalu xsmpat nak bg comment...

    ReplyDelete