Wednesday, May 13, 2009

i dun care...


Semalam merupakan ari yg xbes sgt utk aku...dan disebabkan semalam jugak aku trbawak2 perasaan yg xbes tu hingga hari ini...
syuhh2..nyah ko prasaan yg xbes...!!
nak tau kenapa semalam aku rase xbes...semalam dari pagi..petang n malam aku kene fire ngn 3 ekor otromen jadian yg lgsung xhebat tuh...
dan aku disebabkan malas melayan aku mmbenarkan jek telinga aku menerima fire trsebut smpai jadik abu.....firela sesuka ati kamu sbb 'i dun care'..tapik terima kasih sbb brjaya buat aku menimbulkan perasaan xbes serta malas kerja...
aku xtau la kalo aku ade trbuat dosa ke ape kat ketiga2 ekor otromen ni..tapik setau aku aku xpenah mnganggu hidup mereka dan ahli keluarga mereka....
hurmmmm....xpela...aku redha jek..sbb aku xnak mnjadik org yg trlebih mantol..kang klo aku mntol lebeh2 len plak jadik..ngn org trtentu jek aku leh mantol..skang ni aku masih di fasa mngenali hati budi masing2..n aku xmngharapkan mereka2 ni memahami hati budi aku ni..
tapik sebenarnye aku xskela ble jasad jek yg bekerja...dah dua malam aku tido awal...mcm xsangke kan..betol ke tuh dawai..tido kul 1030pm tuuu..cayalah..
lupe plak..aku kan bleh bertukar jadik 'kongkang jadian'.
malam tadi lg bes...setelah penat sepetang aku n geng hospital yg len wat donation beras kat umah org miskin...sampai uma da dekat mgrib..aku mndi2..n dgn perot yg kosong aku dok trbungkang kat depan tb tu..dlm keadaan yg agak serabai tp maintain comel la...waktuh tu aku trpiki2 akan 2ekor otromen yg fire aku tuh...pastuh bayangkanlah tgh penat n lepak le tuh...aku kene fire plak dgn otromen ketiga....argghhhhhh....!!! stress aku la cmni..tapik dgn muke xde prasaan aku say sori..(walopon tau bukan salah aku)..then aku tros smbung melepek kat depan tb tuh..bernanah telinga aku beb..
okla..aku nak mncari roh aku yg ilang tah kemana2 je ni...

2 comments:

  1. cik Y...
    siapakah otomen2 tersebut..
    saya agak lost ketika membaca entri ini.. huii...
    biarkan lah otomen2 tersebut berlawan dengan raksaksa masing2.. ahahahah :P tetibe je..
    Y... saya rase kamo lost la cik Y...

    wake up... saya rindukan cik Y yang bersemangat itu.. heee
    HUgssss.. :)

    ReplyDelete
  2. huhuh....saye pon lost ketika menulis entri ni...masalahnye otromen tersebut mnjadikan saye sebagai raksase tersebut..kejikannn...

    huh!!...saye sedang berusaha menjadi bersemangat kembali ni...yaaaaargghhhhh!!! bertuuuukaaarrrr mnjadik kong...ehhh silap...menjadik supergirll...yeahh!!

    ReplyDelete