Sunday, May 10, 2009

::foOt spA yG beSh..^^::

Huarghhhhh!!!!!

gian btol aku nak update blog ni la...

trtekan btol...

cane aku xtrtekan..rasenye dr aritu aku nak update blog ni..tapik...disebabkan tenet streamyx yg sgt bong-OK..maka aku trpakse melupakan hasrat trsebut...

ok back to the ampang point...

pada ari khamis yg lepas bersamaan 7 May...aku n osmet2 aku sekalian telah merantau ke Tesco Plentong utk rndam kaki dlm anak2 ikan a.k.a foot spa...tujuan utama kami ialah utk release tensen..heeee....tensen ker....

tapik yg pasti kalo aku ke Tesco Plentong trsebut mesti tpt prtama yg aku serbu ialah 'BigApple' yg shedapp tuh..heheh...

kami smpai jek kat Tesco tu da agak lewat..dekat2 kul 10pm...tpt foot spa tu pon da lengang....kami amek pakej yg 20 mins jek coz save budjet..heheh..tapik yg seronoknye disebabkan kami da g ujung2...so aku rase masa kami di extend hampir 45mins kot..smpai kaki aku ni da kecut da berendam...

tapik mmg besh gle arr wat foot spa ni....cm nak wat hari2 jek....



sori coz gmbar ni agak blur..biasalah yg amek ni pon ade saket parkinson (sori jijot..heee)...memula aku rendam jek ikan2 sume da terkam kaki aku...geli siot!! cm nak trkencing aku dibuatnye...tapik ble da lama2 bes plak...heheh..

tgk tuh...ganaskan anak2 ikan trsebut...nak tau ape rase ble kaki dikerumuni anak2 ikan trsebut...rase cm ade org men cubit2 mnja kat kaki tuh..haha!! bg yg super sensitif kat area kaki tuh..lupekan je la hasrat nak wat foot spa..

ni lah hasil kaki selepas direndam...terase lembut je kaki ni...heheh...pastu segala kematu dan kulit kering pon da ilang dimakan oleh ikan2 tuh...konpem kenyang gle mereka2 tuh kan..

bulan depan ade gaji aku nak g lg la....hehe..mari2 membazir duet...pas ni nak usha2 plak body massage n facial la..isyyy aku ni...cm org nak kawen plak....alaa...time2 cmni la aku mesti memanjakan diri...yela...nak nek kan saham semula...ngahaha!!

poyo la plak rase...

arini 'MOTHER'S DAY'......to my UMMI sayang...i love u soooo much..walopon ummi ku brutal dan gamble...tapik berkat kebrutalan ummi la aku jadik manusia...heeee...n berkat bebelan ummi tiap2 saat wat aku mnjadik tegar dgn kata2 keji org...berkat cubitan2 kat peha yg dahulunya jadik corak kat peha aku wat aku mnjadik seorang yg tahan pada kesakitan zahir dan batin....berkat ummi paksarela aku jahit baju jugak wat aku mnjadik seorang yg bertangan seni...dan berkat ummi slalu paksa aku masak jugakla perot aku terisi dikala aku lapar dan keseorangan...

to PN.NORIAH BINTI YUSOF...HAPPY MOTHER'S DAY...^^

3 comments:

  1. beshnye g fish spa eyh.. :P
    aite... pasni2 kalo ko g massage..
    tunjuk pic ko time kene massage.. sure secy.. auwww.. :P :P
    yupss.. ari nih ari ibu.. ade cerita ari bu yg ku nk smpaikan. :P
    take care gurl.. :)

    ReplyDelete
  2. beb...apasal muka ko terlalu sual mcmgitu....patut xada org nak ngorat......huhuhu....

    ReplyDelete
  3. to afrina: wahhh...nnti kontroversi plak klo i upload gmbar time massage...huhuh..trpaksa la gelapkan bhgian mata n tulis kat situ 'cube teke siapa saye'..hahaha...
    mmg besh wat fish spa tuh...if u tringin nak wat..mehla kite bersama2..huhuhu...

    to ir_kami: weh beb..kalo aku asek wat muke cung nnti digelar syok sendirik serte poyo..bek aku wat pelbagai eksperi muka agar manusia sekalian tau aku mcm mane..haha..lgpon aku bukanlah seorang yg hipo...n xmalu utk tunjuk muka yg pelbagai ni...lgpon syiok maa ble snap gmbar cenggini..rase cmbes jek...ngahahaha!!!

    org nak ngorat ke xnak ke..ape gua kesss...haha!!

    ReplyDelete