Monday, April 20, 2009

::pEnaWaR iNteRnaTionAl. NiTe::


Jumaat..17hb April 2009..
"Penawar International Nite a.k.a Besday Party Dr. Adnan"

pada mln trsebut...sume staff dikehendaki memakai pakaian ala2 international..dan segala kebaya, cheongsam dan sari telah pon diharamkan..
aku plak dgn senang-lenangnye telah memakai evening dress...heheh..

yela nak pakai ngarot2 tp kang aku kene perform...
mlm tuh aku smpai lmbat kat Hotel Selesa..
sbbnye nak lepaskan magrib dlu..baru berkat sket..heeee..

sesampai jek kat Hotel Selesa..aku agak trpegun dgn semua hadirin yg hadir..
dasat2 sume pakaian mereka...terasa kerdil plak diri ini..
hehe..dhla mekap sndrik..tu pon ala kadar jek..takot trjadik cm opera cine jek..

sebenarnye..aku baru jek g jmpe orthodontist utk ketatkan braces ni..
so ke'ngilu'an tu maseh terasa lagi...
tu yg otak xleh nak berfungsi sgt..
jadi anda2 sume diminta melihat sajelah gmba2 sepanjang aku berada didalam majlis trsebut..



ni ialah cinderella yg trlambat sampai di tempat kejadian..



bersama Maharaja Khairul a.k.a PR Hospital Penawar



bersama adik Achid..heheh



bersama Wak Sukarnoe a.k.a Pakcik Noh a.k.a Housekeeper



Bersama Justin...bulan 5 ni die nak blah g Hospital Queen..sedey..sob2..



bersama nurse2 sekalian yg mewakili ward utk performance..
yang kiri skali (yg pakai ala portugis) tuh ina..bukan nurse ye..tapik ward administrator..



bersama kawan2 sekalian..



bersama dr. adnan..



bersama achid n epul..



red karpet..



bersama tangge..



actually time ni aku nak tunjuk kain yang menggerbang tuh.tapik xjadik plak..



pas jek majlis abes..kami2 sume tros g melantak lagi kat mcD..minggu ni aku rase hampir tiap mlm aku mkn double cheese burger..gemoknye xjugak..



bersama burger yg bakal di lahap..



bersama org2 portugis yg sesat..



bersama justin lagik..

disini jugak aku ada uploadkan vid aku perform lagu 'la bamba' tuh..
aku agak terharu gakla coz ble aku perform jek..punyela ramai backup dancer yg kua join blakang aku...heheh..
sile2 la tgk..

3 comments:

  1. Y.. cantiknye baju kamooo..
    nk pinjam bole... (^.^) heee.. :P
    tp mesti tak muatt.. merekahh.. :P
    ahahahah
    ape pun cik Y... kamu ttp vast.. meletup yu.. ehuihuhuhu :P
    Y.. tak dengar sore kamo ketika di pentas itu.. hee.. kamo mmg gerek seperti biasa.. ;) heee.. :>

    ReplyDelete
  2. beb....ko leh jawab soklan aku tak......wanita n kecantikan kenaper x blh dipisah kan.....?aku tgu jawapanya kt YM...tapi lwat ckit...aku ada deal keje.....


    :)btw ko mmg vogue......hahahhah

    ReplyDelete
  3. to afrina: maceh afrina...baju tu pon saye da suh mak andam tuh kecikkan sket..kalo x konpem longgar..pinggang saye kan cm kerengga..uhuhuh..
    cane nak dgr sore saye..ramai sgt backup singer..
    gerek tu sudah mesti..kan kite slaku gadis haruslah kelihatan menawan sentiasa..heheh..

    to ir kami: wanita n kecantikan tuh ibarat kembarla beb..mn leh pisah..huhuh..
    ok thanx coz kate aku vouge..heheh

    ReplyDelete