Thursday, April 16, 2009

akUkaH...????

Entah kenape agaknye aku asek xde idea je skang...
biasanye otak aku sntiase penoh dgn bermacam2 idea..hurmmm...

da tua agaknye
heheh..

sejak dari semalam aku g keje n xwat keje sgt pon...
mn xnye...aku kene tolong kakak2 admin yg nak wat performance time besday dr.adnan ni..
xpe..bersekutu kan mmbawa mutu..hahah..

td plak pagi2 aku kene join miting then pas jek lunch..tros wat keje yg xde kaitan dgn QC..heheh..
okla aku join tgk jek kakak2 serta abg2 admin ni prepare utk perform malam sok...

mereka2 sume pada mlm sok pakai baju2 yg tersangat dasat..baju aku ni plak aku sewa kat mak andam jek..nak g butik cm mahal sgt..heee..gua mn mampu beb...tapik aku sempat gak test2 try pakai baju mereka2 nih..heheh..



tgk neh ade yg pakai baju jepun la...name pon 'internaional nite'..baju kebaye ke, cheongsam ke...sari ke..sume da kene band..xleh pakai....dasat kan..



yg ni plak baju utk penari latino..heheh...dorg ni hebat2 belaka dlm menari...



yg ni plak pasangan tarian antara dua negara...france ngn china...sesuaikah...hahah..



yg ni plak 'miss universe..heheh...tgk tuh tag aku siap xtanggal lagi..betapa berhemahnye aku slaku pekerja..heheh..
act baju ni org len punye..saje jek gedix nak try..



sesuaikah aku dgn baju ini..tersangat dasatla utk org brnama dawai laa...



sebenarnye..ni jela baju yg aku brani nak pakai...xnak fancy sesangat..kang xleh nak perform plak..heeee...yela kang sume trpikat...susah arr..

ok la aku da ngntok gle..td jamming smpai ilang sore nih...

k..
bertuuuukaaarrrr...
mnjadik 'kongkang jadian'...yeahh!!

1 comment:

  1. beshnye men try2 baju..
    nk jugaa..
    kat irda tak de pun camtuh..
    hukhukhuk

    ReplyDelete