Monday, March 16, 2009

tpt KeRja kU buKan Tpt kErjA mU...

entry kali ni...aku nak tayang lagi ape ade kat Hospital Penawar nih..niat aku nak tayang ialah utk marketkan hospital nih..hahah!!

agak keji ke...?
xkannnnn....

walopon kerja kat cni bertimpa2 serta kene sentiase sedia...tapik suasana yg bes..tapik aku stil nk cr keje len..hoho...aku kan jobhunter..

ermmm...xde ideala...so marilah kite melawat physiotherapy clinic yg ada kat hospital ni...konsep kat cni is classic..
so korg tgkla betapa classicnye clinic nih..






pemandangan dari pintu masuk...suasana kat cni mmg agak suram2...



seorang model yg sedang tunjuk tnda nama bg physio..hoho



adegan buang masa...walopon byk keje tapik stil ade mase nak pose yek..



bersama ngn kak watie...aksi manja kami berdua kat lobby lift classic clinic nih..

tu aje gmba yg aku leh tayang wat masa nih..
selepas jek aku pulang dr bergmba sec xtentu arah..aku dapat msg dr mok..mok mintak emel add aku n die ade sent sesuatu..
aku agak suspen jap ble die brkata begitu..ape yg mok nak sent ni?
smpai jek kat meja aku..tros aku xsaba2 nak bukak emel..
lg wat aku suspen ble mok tulis camnih kat emel tuh..

Tengah aku dok ushar2 gambar kat desaru…..

Terjumpe gambar mahkluk ni…….

Puas aku edit….

Baru Nampak cantik………

Kalo tak edit…

Haih la……….

Mau pengsan……….

Hahahaha…..

ble da terbukak je gmba yg die sent kat aku tuh..cheh..gmba time business english class ke...dan yg pasti aku tau np mok kate nak pgsan tgk..cheh lg skali..
papepon..thanx mok sbb edit gmba ni..seb bek ko blurkan gmba budak2 blakang tuh tapik np gmba abg din ko xblurkan jugak..hahaha..




ni la gmba yg mok edit..chantek2..aku mmg chantek..haha!

3 comments:

  1. ehuhuhuh babe u look great in those picta.. esp yg mok edit tuh.. mok.. gmaba saya tak de ke.. ahahahah...
    babe... cam besh je.. ur hospital.. siap ade spa.. ade diskaun tak...babe.. teringin nk ke penwar.. besh gilakk..

    dlm pic tuh ade daeng,noni,mawan.. yg len tak kelihatan.. mane gambar ku.. ahahahahah LOL

    babe.. see the different.. now u da fabs.... serius.. ;) nice one Y.. :D

    ReplyDelete
  2. really...huhuh..i sendrik xpasan ngn diri sendrik..

    of cos ade diskaun...u klo brminat leh jek g usha2..

    ooo...gmbar kamoo ya....u tanye ngn mok dimana kamu..huhuh...rindu kan zaman2 nih...rindu sumeee....

    ReplyDelete
  3. owh nak gambar ker...
    nanti aku edit lagi..

    susah tau tak nak edit gambar korang..
    haihla...

    hahahaha...

    ReplyDelete