Tuesday, March 10, 2009

mAri mEnjEriT...AAaaaaaaAAaaAAAaaaAAA!!!!!!

ermmmmmm...
walopon aku dikatakan berada dalam mood yg xbrape nak baik..tapik aku ma
seh lagi cool...(coolkah?)

kenapa aku badmood?...sbbnye aku agak tensi ngn HOD sekalian yg xreti2 nak bekerjasama ngn aku...xpela mybe aku baru dan mereka lama..ataupon mereka sebok dgn keje2 mereka...xpela...cool kan aku..

arini agak lepak coz td aku g men badminton..errr sebenarnye men utk beberapa minit saje..punca xbrmain lame ialah..aku bangang dalam badminton so racket xbrape nak match ngn tgn aku..kesimpulannya..aku xdapat
nak pegang racket utk tempoh yg lama...xpela lagi skali...

aku rase aku da mula berjinak2 dgn arena sukanla..ari sabtu lepas aku men futsal..walopon aku bukan stakat bangang dlm futsal..malahan zero..tapik xsie2 aku join abg aku men gelecek bola mase kecik2 dlu..atleast..team aku menang 4-1..cool kan..(jawab ajela cool)..

sekurang2nye aku dapat keluarkan peluh..yg xbrape nak byk dalam tubuh bdn aku nih..baguskan anjakan paradigma yg aku lakukan...bagus2..

malam ni aku aim nak tido awal..tp...kdg2 ttp xdapat nak tido awal...esok ade GM meeting...dan seperti biase mesti aku kene present
sumting..as a QC aku mesti akan ade sumting utk dipresentkan walopon hanya brcakap bnde2 yg org da tau...hurmmm...xpela..sbgi QC yg cool aku redha saje..

mood aku maseh lagik bergelora...xtau nak explain kan bagaimana..maka aku trase yg aku sepatotnye pakse mate ini utk tutu
p...

p/s: kan bes kalo aku leh ulang mase ke tahun 2002...dimana kala itu aku maseh hyperactive serta sentiase hepy....aku btul2 rindu zaman tuh...zaman kegemilangan dawai kokot...rindu..rindu..rindu..zzZZZzzzz

2 comments:

  1. Y... time will flies and will never turn back... tak ingt eyh blaja ngan en azhar dulu.. :P today is a gift tomorow is mistery.. lalala.. Y.. 2002 saya pun aktif.. lalalala.. tp now lagy la ade anjakan paradigma untuk bersukan,,
    pasti team kamo akan kalah sebab ayuni takde.. dye da masuk team aku.. ahahahahah beliaw terer.. ;)

    wah.. terer korang even tak reti men dapat score 4-0... tak nk kate cool.. kate charer je.. ahahahahah :P tak penah menang smpai cam tuh Y... he cayok2 girl... dunt give up..meh nk nyanyi lagu biar bg ko engat..
    We are the Green
    WE are leading the future...
    hee.. cayok2.. :P

    ReplyDelete
  2. wah kamu mengingatkan kenangan di desaru plak...sgt rinduuu...wuwuwu!!

    ala..yg tere tuh bukan saye tapik org len kerana saye ni kire AJK lelap la kat dlm team tuh..haha..

    kamu tuh mmg sentiase aktif...tenaga ibarat budak umo 2taun..

    ReplyDelete