Wednesday, March 4, 2009

Ke'bUsY'an daN kEpeNingaN beKerJa..huhuh!

hurmmmm...

lmbat plak update...punca lmbat ialah saye byk keje...
arghhh...xske ble byk keje yg nak kene piki gune otak neh..
penat tau otak i..huh!
tapik kene brsyukur..atleast ade keje..heheh..

Arini sgt bz kerana aku kene dok round ward dari pagi smpai la petang..penat tau monitor2 nih...dhla tadi aku g pakai heels yg agak tgi..maka terimalah padahnye..
pastuh..arini jugak..dr.adnan x abes2 suh aku call die kat saudi arabia tuh guna skype..dhla ade satu mase tuh aku baru nak minum pagi..cawan tuh lagi 2mm jek nak smpai kat molot aku..tibe2 amsg dari dr.adnan masuk dan brbunyik..'CALL ME NOW!!'..maka aku dgn pantasnye berlri la ke atas..walopon tadi aku pakai baju kurung..tapik larian aku ttp ayu..dun worry..

then..

aku agak cuak coz tomorow ade QC weekly meeting..n i have to chair the meeting with all HOD..giloss!!!!
ape aku nak ckp..dan apakah persepsi para HOD itu apabila aku yg setaun jagung ni yg akan chair the meeting....huuuu....aku cuak yg teramat..

Bidang kerja aku semakin mencabar kerana aku semakin tertekan dgn kerja..tadi aku da macam "burger"...ditekan oleh org atas serta org bawah..maka aku boleh la dibayangkan sebagai daging berger yg hampir lunyai..
hurmmm..xpe2...aku kan gagah..yeargghhh!!!



Ade satu ketika tadi aku hampir nak give up kerja kat cni..tapik perasaan tuh hanya 10% jek dari diri aku..kerana aku kan seorang yg xske keje byk..sbb aku pemalas..pengakuan yg agak berani kan...
xpe2..saham masih lagi tgi..(konfiden kan aku)..

okla..aroma kopok lekor kat tepi aku ni makin kuat mnggoda aku...

sekian sahaj kerana lepas makan aku tros nak 'koma' dgn tenang..
aku ingin tenang..

chalo!

p/s: perasaan yg bercampur aduk...suka..xsuka..

2 comments:

  1. cik adawiyah... ok la ade keje dr takde keje.. hui.. :P besh arr keje jalan2...
    babe... lek la.. mmg la kite mude.. tp kan kite ade juga capability... btol tak???
    haaa... kite kan manusia same cam dorg juge..
    so... pe lagy.. tunjukkan yg kite bole.. carer la Y.. u go gurl..
    i will always support u.. :P

    ps- da lame ak nk tego.. ko nih ske sgt gune pic dak emo eyh.. :P nape arr.. ko dak emo gak eyh.. :P

    ReplyDelete
  2. heheh...aku mmg tgh berusaha nih utk tunjukkan bakat aku jadik leader...

    thanx a lot babe slalu support aku....sayang kat ko..huhuh!

    meh aku jawab persoalan ko tuh..aku bukan dak emo tapik aku ske gmbar2 emo ni..kerana jiwa aku bukanlah kepada gmbar2 yg menunjukkan kegadisan atau kecomelan teramat sgt..heeee~

    lagipon ble tgk gmba emo ni aku akan sentiase teringat ngn kejahata aku semase mude mudi..

    p/s:akceli aku mngalami anjakan paradigma yg agak dasat time skool dlu..huhuh..

    ReplyDelete