Thursday, March 26, 2009

haRi iNi daN sEmalAm..

entri ni kali ni mnceritakan hal semalam dan hari ni...
semalam kan aku gile punye xde mood..tapik arini mood aku da kmbali normal...
berkat kesabaran dan kesengalan aku..
dapat gak aku mngawal emosi aku..
cool kan..

semalam ada HOD meeting...akceli aku xske meeting sbb ia mengantokkan dan borink..tapik apakan daya..aku trpaksa melaluinya...
meeting semalam brmula pukul 945am hinggalah 1130am...seriusly aku xmampu nak brlakon khusyuk...
hipokrit sunggoh rasenye..



tgk ni pic yg aku smpat candid...aku agak kagum sbb dr.adnan boleh brcakap non-stop...hebat2...
naseb bek ade kek coklat yg sgt sedap dihidangkan semasa meeting trsebut..
maka..mulut mengunyah jela..haha..



ble rase2 da mmg xleh nak handle mate..tgn aku pon mula lah gatal nak melukis yg bebukan...
naseb bek posisi kedudukan aku sgt selamat utk brpura2 tulis note..
tapik..selamat2 pong still kene attack gak..ceiss..ade aje yg die nak tanyelah..

selepas meeting trsebutlah mood aku tros mnjadik huru-hara...dan terus huru-hara sehinggalah malam tadi..

tapik..

arini mood saye da ok..hahah!!
walopon ok tapik keje brlambak...mcm2 aku nak kene audit utk prsediaa QC court esok hari..
audit record keje nurse,EL,MC,latecomer...
haisyy...penin2..



tgk tuh...smpai brsepah2 meja aku....walopon bz aku masih lg mampu nak bukak blog, frenster, facebook dan juga tagged..heheh...eh lupe lg satu...serta YM...
aku xlehla nak konsentret dan trlalu serius la dlm keje...
kalo korg nmpak aku serius semacam mesti ade sumting wrong la tuh...
antara aku kene rasok dgn 'bnde' ataupun aku merasok 'bnde tuh'..huhuh..



haaaa...tgk2...sgt 'xmessy' dan 'teratur' kan..sume aku sumbat dlm laci tuh..
klo muat org...ngn org2 aku sumbat gak..
tapik org yg aku ske jela..
bosan2 leh tarik dorg kua ajak gosip2..hahah!!



dan yg pastinye...walopon aku tgh penin dan penin wat audit..aku maseh mmpu trsenyum smbil wat keje..
cume kekadang jek trnyanyi sec kuat..heheh..
lupe daratan plak...

tadi plak time nak balik...
brlaku adegan yg agak sengal..
lepas je swipe card...tetibe abg zul pgl..

abg zul: weh sini ko..
aku: ade pe?
abg zul: ko da ade bf?
aku: blom..pehal?

tetibe abg nasir mnyampuk..

abg nasir: klo ko nak bf senang jek..
aku: cmne?

abg nasir pegi dekat2 aku n bisik..

abg nasir: ko zip dlu suar ko...

aku dgn spontan trus pndang bawah dan mnjerit..

aku: gua ziplaaa suar guaaa!!!!!

cisss....hilang jap ciri2 gadis sunti dlm diri aku...
arghhh...sawan jap aku...
tapik aku xdela nak rase malu ke ape..sbb aku kan cool..
hahah!!...taktik abg nasir nak kenekan aku xmnjadik..

oklaa....da abes ngarot dah..
tamat..

2 comments:

  1. weyh btol ke zip terbukak?
    ceytt abg tuh bengong la mngnakan anda sebegitu
    anda hebat atetnd meeting n bole lukis2.. saya kagum. saya tak brani buat sedemikian..
    kene berlakon jd budak yg pay attention.. cam siak je.. ahahahah tak lama lagy bole la jd hippotamus.. ;) heee. :D

    ReplyDelete
  2. kalo zip trbukak konpemla aku tros tanye kat abg tuh..
    'ada nmpak pape yg pelik ke..?'..
    hahah!!
    ala...aku pon brpura2 gak tapik lakonan tuh brjaya la..
    ermmm seketika trpiki..knp aku xjadik pelakon je ekk..mybe sbb xcukup berat kot..heheh..

    ReplyDelete