Sunday, March 22, 2009

aKtiViti Ari sAbtu yG xdiJangKekaN..

Kalo korang nak tau....
aku paling xske kene keje ari sabtu..tapik kat hospital ni..keje ari sabtu kadang2 mmbuat aku rase enjoy....
mn xnye..kadang2 dtg opis tros kene join men futsal la..aerobicla...
tapik kali ni agak terkejut gak coz sabtu lepas kitorg kene men golf...

cube korang bayangkan permainan org2 korporat tuh aku yg men..
huhuh....tapik aku korporat gak pe kannnnn...

time tuh ade 2prasaan dlm ati aku...xcited coz dpt cube bnde baru n takot akan memalukan diri sendiri coz xpenah pon pegang kayu golf tuh....
dan hasilnye..mmg aku telah memalukan diri sendiri pon..ceisss...

kat bawah ni aku kreditkan sedikit gmba sepanjang aku men golf tuh..




kitorang men golf kat tanjong putri resort...dan seperti biasa aku mesti kene pose dulu kat pintu masok...sebenarnye selain dari cita2 nak jadik surirumah..aku penah gak bercita2 nak jadik model..tapik aku diamkan je..coz klo nak tgk parang bapak aku ade kat tengkuk..sile2la btau kat family..so aku pendam jek..huhuh!



memula pegang kayu golf aku agak gementar..baru aku tau nak pegang kayu golf pon ade tekniknye...betapa jakunnye aku...tapik gaya kat atas ni salah..yg ni gaya nak cangkul rumput ye..heheh..



haaa...yg ni baru betul....muke kene serius xleh nak senyum2...gaye mesti mcm tiger wood...mata kene teliti n aim bola tuh tepat2....

pastu
pukul lah sekuat ati..



tgk gaya aku...mcm tiger woodkan....badan aku tuh nak terpusing hampir 360drjah...
tapik cube korang pandang bawah...kenapa agaknye bola tuh xbergerak lagi dan stil ade kat tpt asalnye...
isyyy...aku pon pelik..berpuaka btullah bola tuh..

heee...sebenarnye ni swing yg kelima dimana aku asek xdapat nak pukul jek bola tuh...
abg nasir kate tuh standadla..besenye org swing smpai 10kali baru kene tapik kalo utk aku 20kali pon xsure kene..

ceiss!!


haaa...yg ni pukulan yg keenam..baru kene...so pas pukul kene la wat gaye cm tiger wood lagi...
bergaya kan aku...
sebenarnye bola tuh bergerak adela dlm 3-4kaki kat depan aku tuh..heheh...
xpe slaku org baru blaja tuh da dikire hebatlaa...

lepas jek men golf aku ade tersimpan niat nak try lagi dgn lebeh bersungguh2 dlm arena golf ni..tapik penat gle wooo men golf..mau tercabot tgn aku..huh!

xpe2...slaku org korporat aku xleh putus asa...
chayok!

okla..mari bertukar mnjadik kongkang jadian..

bertuuuuuukaarrrr!!!!

2 comments:

  1. ahahahahahah cik Y...
    memang susa mao men natang ni ha..
    i have try dulu2.. ayah ajar bayak kali..
    tp tak masuk ajar juge.. wakakakakak :P
    wahh.. seronoknye dapat bermaen game ini...
    da lamae tak ceburkan diri.. ehhuhuhuhuhu

    babe.. tak pe.. u doing great... try practice byk kali pastu ajak lawan sape2.. heee.. pasti kamoo menang... u GO gurl.. ;)
    koperat la katekan.. :P

    ReplyDelete
  2. waaa...kire ko lebeh terer arr dari aku kann..ko da stat blaja lebeh lame..
    aku ni 1st time pgg kayu golf tuh cm hampes btul..haha..
    pas men tgk tros jem..lenguh...huhuh..

    ReplyDelete