Monday, March 23, 2009

aKtivIti AhaD akU yG besH...


Sebenarnye...untuk entry semalam ade byk lagik aku nak tulis..tapik kepenatan mnguasai segalanya...huhuh~

waktu ari sabtu arituh...pas jek opis hour iaitu pukul 123opm..aku tros brgegas nak blik kg...da lama xblik so homesick...besela aku kan anak ummi...hahah!
aku tgu bus kat bustand pasir gudang nak ke larkin punyela lame....tensi2 dan waktu tuh la trpiki le la nak ade kete...xpe2 wiken ni aku wat lesen..heheh..
dlm kul 115pm bus pon smpai....sepanjang prjalanan nak ke larkin aku pon bantai tido...sesampai jek di larkin...aku brgegas plak carik bus ke BP..lega ati jap dpt bus kul 245pm....
tapik..
kelegaan tuh hanyalah sementara...
bus tuh lembab nak mampos..dan nak tau kul bape aku smpai BP...kul 5pm...!! diulangi lg skali...5pm!!!! bengkek btul rase...

smpai jek BP kene menunggu si nager plak dtg jempot...
ble die da smpai kami pon tros g summit jap utk mncari mp3..
akceli mp3 tuh aku nak hadiahkan jenab coz die da wat yg trbaik utk PMR die...
da lame janji tapik xterbeli2..yelaaa..aku kan slalu jek pokai..heheh..



ni la rupe mp3 sony yg aku blikan utk jenab...melayang gak la duet..huhuh... xpe2 aku ikhlas...akukan akak..haha!! lepas jek g summit kami pon g mkn2 jap... pastuh aku pon xsaba2 nak balik nak pelok kucen kesayangan aku tuh...sape lg kalo bukan si Miko yg kerek nak mam tuh..



kali ni kucen aku nmpak kurus sket coz die sleseme..cian kannnn...



tapik die da ade kawan baru..ni hah si hitam yg comot..cmner xhitam..da die anak kucen aku yg name Mak Tam tuh..bapak die plak konpem2 la si Abu Jahil tuh..kucen jntan Abu sekor jek kat lorong umah aku tuh...disebab keje die rogol kucen2 betina yg len so die pon dptla nm Abu Jahil tu..

aku rase cm baru jek smpai uma..
soknye da kene balik plak..
haisyy...tensi2..xsempat nak bermanja2 katil aku..uhukz..



keesokkan arinye aku pon gerak balik dgn abang n adik aku...dan of cos nek jek kete aku pon statla melayang jauh ke alam maya...heeee...


harini plak...23hb Mac...aku rase aku lgsong xwat keje yg brpekdah...
stakat round ward n analisis sick leave staff je adela..tapik tu sume bese2 jek..
aku rase blur sgt2 n malas mnguasai diri..
naseb bek aku dapat mengawal sifat ke'kongkang'an dari kua dlm diri aku ni...

pastuh td aku dapat berita yg bulan 4 ni besday dr.adnan n die nak celebrate kat hotel...dan semestinye semua staff kene perform depan die...haha...
dan aku berasa sgt lega kerana...aku xpayah perform...hahahah!!!!
tapik aku kene jadik judge utk prfmance dorg sume...muaghahaha!!!...
lagilaa aku syiok...
then aku trpiki..ntah2 aku n dr.adnan jek yg jadik judge kot...
hurmmm...

p/s: td ade mmber aku kate..wai aku salute arr kat ko coz ko mmg ati kering'...errr..patot ke aku brbangge ngn ayat tuh..malahan ade ayat tmbahan plak..'wai aku rasekan yg ko ni mcm bukan manusia pon ade gak sbb xde prasaan'...masuk ayat no.2 tuh..aku tros blur....

No comments:

Post a Comment