Friday, February 6, 2009

sAya RinDu..laLalA~


























































































sebenarnye...entry kali ni aku saje je nak korang sume tgk gmba2 ni...jadi marilah kite tgk2...hahaha...
sebenarnye lagi skali niat aku untuk isi entry kali ni bukanlah utk merapu mahupon mengumpat...tapik aku cume...nak gak update blog aku yg pastinye hampir hari di update ni...hummm...susah gak task ni ye...
tadi time keje...time meeting..aku asek terpiki2 apela agaknye naseb aku kat hospital penawar ni...aku asek terpiki ape aku akn aku jadi after 10years...
adakah aku akan berkahwin dgn staff hospital jugak?..(mmg da ada aim sorang..heeee~)
adakah aku akan dinaikkan pangkat?
adakah gaji aku pon akan naik?
huuuu...terlalu byk persoalan laa yg aku buntu...
tapi xpe..xpayahla kita penin2kan kepala..
aku da nak plan apa2 utk mase depan juz follow the flow...
aku hanya akan plan utk cara memajukan diri aku dan keluarga aku saje...
errmmmm...disebabkan saraf2 kat otak kiri aku kurang berfungsi skang...aku rase aku terpakse tido dgn tenangnye....xpon melayan citer korea..ataupun melayan hindustan dimana heronye agak hensem utk dilihat..

~~~~~
baiklah..aku da mncapai decision..aku akan tido..terpakse....huuu~

1 comment:

  1. ehe....
    y.. kne pk by the end of mind..
    mst la anda naik pangkat..10 tahun dr sekarang..
    mst la kawen ngan dr... ahahahah
    msti la..
    eohohoho.. ade crush kat opis juge ye..;)

    ps- windu desaru bile nada meletakkan pic2 itu,,, heeee

    ReplyDelete