Monday, February 16, 2009

MenuLis SaMbiL mEnahaN KeSakitAn...

sebenarnye...aku menaip ni smbil tahan sakit gg aku yg baru kene cabot ni..
berdenyut2 ni...waaaaaa...
okla..act aku nak citer akt wiken aku n arini




ok..mulakan ngn gmbar poyo aku dlu..disebabkan aku ni mmg batak kamera so pasrah jela k..



cam bese..kl blik kg mesti ngn abgku yg tersayang nih...seb bek die nak tgu aku abes keje baru blik..kami bertolak pada pukul 2pm=saturday=14feb



perjalanan yg jauh terasa dekat coz aku borak2 ngn abg aku byk gak..da lame xborak katekan..



sblm smpai uma..kitorg singgah kg pak long aku jap..so dapat la jmpe mirmo zibang ni..degil tau menatang ni



smpai uma da dekat mgrib..so plan ngn umi nak g care4..aku cadangkan nek moto..rase cm bes jekan..ala2 minah rempit..haha!



tapik..angkatan askar2 PN.Noriah mnghalang plak..so nek la kete abg aku..



smpai care4 igtkan dapat shoping ape aku nak.tapik terpaksa ikot ummi bli barang dapor..



memula kene pakse pilih bawang besar...



pastuh bawang putih plak..tgk betapa tegasnye muke umi kat sebelah tuh..xjadik nak pow..huhuh



besok pepagi..aku da stat kaco kucing degil aku ni..kerek jek muke..igt bes arr tuh..



dalam tghari ummi suh bersiap plak nak g MRSM Muar melawat adek aku jenab..walopon penat xilang lagik tp aku gagahi juga..



dalam kete kami adek beradek pon watla aksi2 sengal..heheh!



ni la jenab..muke cam alim je kan masok MRSM..cheh..pura2...



poyokan..maksod aku jenabla..seb bek die sorg jek adek pompuan aku..layan jelaaaa



blik je dari tpt jenab..kami pon carilah tpt asam pedas yg dikatekan power tuh..jmpa gak akhirnye walopon sesat smpai kg nelayan mn tah..



ni die tpt nye..dtgla..tp asam pedas umi gak yg paling power.heeee~



betul2 brtolak blik uma..malam..yela da syok melantak..pastuh singgah lagi masjid..

ok citer arini plak ade 2 gmbar je.. aku g klinik pergigian kt JB utk orthodontic treatment...
igtkan tampal2 gg dlu..

tapik..

kene cabot..waaaaa saket!!!



seb bek lg skali abgku yg tersayang ni tolong anta..sanggup die amek cuti utk aku..huhuh..xsie2 ko jadik anak sulung kan...
jasamu akan dikenang bro..

oklaa..aku da xlarat la nak pura2 gagah..
nak kene masak nasik plak..turn aku la..
huhuh..

babai..

3 comments:

  1. weyh abg kamoo hensem..
    wawawawa :P
    kem slam..
    pergh.. penuh eyh jadual alik mah..
    bgus2..;)

    ReplyDelete
  2. wah jenab masuk mrsm sudah.. congrats jenab
    =)

    ReplyDelete
  3. to afrina: wahwah..tergoda ker...
    abg i tuh poyo sket tapik baek ati..
    heeee~
    tulah jadual kehidupan i sgt penuh..
    sampai malam tadi pon tido awal gler..
    kul 9pm..huhuh..

    to nanie: itulah rezeki di sane..xbajet pon die
    dpt mrsm....

    ReplyDelete