Monday, February 9, 2009

meeetinggg!!! waaa...saye xske meeting..

TODAY...dari kul 8am sehinggalah 12am...aku rase PM pon xbz cam aku...till now barulah aku leh update blog nih...hurmmmmm..tapik aku ske suasana keje cmni..always moving...

but..

td act ari aku penoh wif meeting..meeting..meeting..pg2 lagik da ada GM meeting..n i have to do the presentation abou QC to all of HP staff...agak klaka gakla coz aku xpandai serius..sesungguhnya aku adalah insan yg sengal gak....huhuh!

sesudah meeting..pada 9-10 aku brgerak ke sekitar hospital utk amek gmbar progress keje...cam fotographer laa.....

kemudian lagi pada 10am...aku ada meeting wif all the HOD....n bncang pasal progress keje lagik..

kul 11am pon aku ada meeting wif IT dept n Biling dept....then kul 12am meeting ant aku n the chairman only...huuuuuu~ aku da cam jadik rojak jap..xpela rojak pon sedap gak..gagaga!

sumtimes aku xrase aku ni QC..cam asst boss pon ade gak..but its ok...keje yg challenges cam ni sgt2 mngujakan..heheh.

aku da mula sayang kat Penawar ni..n feel enjoy..n yg paling besh...ade gak peminat..gagaga!...terasa agak poyola plak..but that's the reality...bukan prasan...
org xcun cam aku ni pon ada gak ka org nak ngorat...but sory guys...guys are guys n never change...hati kamu itu ibarat sumpah2..bole brubah2 warna...hurmmm...

tapik now aku kene gak carik pemangkin laa utk mmbuatkan aku rase teruja jek nak g keje...n da ada sorg...heeee~(sengih gatal)..juz pemangkin ok......


sumtimes aku terpiki...umo brapa agaknye baru aku akan kawen ekk...skang da 24 (jgn lupe jumat ni ye kawan2..hee~) ....
aku rase aku kene jmpa Dr.Love laa...skang ati aku ni da cm xde prasaan sgt...ble pk kearah cintan jek..mesti cam nak marah je rase...knp la aku jadik org bodo.....xpe2...sume tuh mybe ada hikmah....

act aku tgh tensi ngn seseorang nih...msg aku xreti2 nak balas eh...kerek sunggoh..ceisss!!!! xpe2...malas layan ko gak..huh!!


p/s: saya sgt suka kalau tetiba @#$%%^ muncul n........
tp saya xske klu %^*(&%$ muncul...
isy ape aku ngarot nih...



4 comments:

  1. heee... ade jugak pemangkin itu..
    wooo..
    pasti dia seorg yg macho.. bergaya cool...
    heheheheheh :P
    ala.. ok la tuh g meeting.. gerak2..
    dr dok kat depan pc smpai petang.. :P
    haaaa... camner?

    ReplyDelete
  2. ya betol...suda semestinya daku memilih abg gagah..tapik abg gagah tu jek xpilih saye..huuuu~

    okla tuh dok depan pc...i ni cukop bulan tinggal tulang...

    ReplyDelete
  3. allo kwn..cett..tau2 da tukau blog..hampess gass tol la ko nih..lama xdgr cite..keje kt HP ka? huhuh

    ReplyDelete
  4. aloo incek...sowila xinform..huhuh...
    yup aku keje kat HP...meh2 melawat bawak ema skali

    ReplyDelete