Friday, February 20, 2009

mAri mEngAruT siRi 2

walopon hakikatnye aku xde idea nak ngarot..tp disebabkan nak update gak blog nih..maka aku akan ttp mngarut..

td pas mgrib jek aku tros ter'koma' sec xsngaja sampai kul 10pm..spnjang tmpoh aku 'koma tuh..aku mimpi macam2..ada yg berkaitan ngn diri aku n ade gak ntahapeape..

tapi..

yg brkaitan ngn diri aku tuh agak 'ngeri' utk dijelaskan sec fizikal..
aku malas nak piki sebenarnye lgpon mmpi tuh xpenting pon kan?

ok kite stat mngarot..

topik yg prtama ialah sambongan topik lepas iaitu 'perasan'...btol ke pompuan lagi cepat prasan dari laki?? adakah pompuan ni mmg dilahirkan utk syok sendri..aku rase cam pompuan jek yg lagi cool..aku rase jela..kdg2 aku emosional gak..kdg2 ye..lagipon ramai kwn2 aku kate kotak prasaan aku ni da expired..cheh..
tapi bukan salah manusia tuh jadik prasaan..ni kan sume angkara manusia satu lagi g wat manusia tuh prasan..korang stuju x? mesti stujukan..

ok..topik seterusnye..'to be love' or 'to love'...klo pompuan besenya akan pilih 'to be love'..sbb ble clash xtrase sgt..haha! keji btul..tapik xbtul gak kl asek 'to be love'..kan kene ade give n take..barulah bahagia..but dinasihati kpd pompuan..kurang kan 'to love' tuh agar anda kelak xtercedera parah until la klo korang da btul2 kawen...kl da tercedera xde jual ubat tau..

seterusnya...sape lagi setia? laki or pompuan? msti ramai akan kata laki kan..haha..lu piki la sendri!..soklan cam ni agak subjektif..bab kesetiaan ni xleh nak cakap byk2 sgt coz ati manusia laen2..so kiter postphone dlu topik ni ye..

aku da malas nak piki bebanyak plak..dahla xleh nak tido..td da tido byk..pastuh nak men msg xde kredit plak..pastuh lg..gusi saket lg..pastuh lagi..aku BOOOOSAAANNNN....

sok pas keje hope dak2 opis ajak la aku g merayap..lastwik da trlepas..time aku kt kg time tula nak ajak jalan2..cheh..

okla...doakan aku selamat tido ngn nyenyak..sok keje..
malasnyee..

p/s: adakah penantian tuh satu pnyeksaan?..np aku xrase pon trseksa...mmglaa coz bukan aku yg mnanti..haha!


adakah aku sedang mrana skang? oouuhhh tidak! 'merana' tidak wujud dlm kamus idupku..kpd sesiapa yg nak tgk aku merana..rncangan anda tidak brjaya..yeah!


adakah aku bahagia? ye sgt2..heheh..bahagia sbb baru sedar yg ramai rupenye concern sal diri aku..terharuuu...sob2..

adakah aku ngantok? jawapannye 'TIDAK'...warghhhhh tensi2..da kul 2am laaa...tido2!


babai!



No comments:

Post a Comment