Friday, February 27, 2009

..lalala~...

Kebiasaannye..kalau aku nak update blog..pastinya aku akan letak gmbar..dan semestinye gambar tu bukan saje suke2..tp sumenye mmbawa maksud..

ok..mari stat ngarot..today cam bese keje..walopon halfday jek tp aku agak bz..(yeker)..yela bz wat2 bz..haha! prangai yg agak keji..
semalam xsempat nak update blog coz lg skali aku xsengaja ter'koma' dlm tmpoh masa yg agak lame..ermmm...dr lepas magrib..pastuh trsedar kul 3pm utk isyak..n 'koma' lg smpai kul 545am utk subuh..n seterusnya sedar ngn agak 'segar' pada 715am..jadik boleh disimpul kan bahawa aku telah kehilangan nikmat dunia dimalam hari..huh..kembali mnjadik kongkang jadian..





















harini jugak mnjadi hari aku paling malas nak bukak mulut..sbbnye bibir saket kene ulser..ceiss..ni bukan sbb cabot gg punye pasal..tapik sbb keganasan doktor cun tuh da mmbawa kepada pertumbuhan ulser2 sekalian..
tensi2..

dan semestinye aku kene makan bubur sahaja..baru nak g melantak beger mcD..
xske!xske!xske!


tadi..
aku trlambat meeting ngn dr.adnan..huhuh..salah bace msg..igtkan kat director's room rupenye kat ward baru yg cun tuh...


mari2 aku tunjuk gambar2 kat ward yg baru siap tu ekk..bangge jugakla coz hospital penawar ni mmpunyai bos yg kreatif n byk idea..
walopon dia ala2 donald trump..tapik dia mmg bes asbestos la..




ni kat satu sudut dimana frame gmbar tuh actually xsempat nak gantong lagik so letak jela camtuh..



ni kat lobby ward..menarik kan..dinding yg bunge2 tuh actually ade sorang brader kat imaging dept yg lukis..hebatkan..aku waktu ni xde plak..g cabot gg..kalo ade..konpem aku pon smae2 conteng..



gmbar ni diamek dari sudut dalam bilik ward...aku terase ward ni cam bukan ward plak..cam umah plak..menarik sgt...



yg ni plak sebenarnye dalam toilet..haha..disebabkan toilet die sgt warne-warni..kitorbg rase cambes plak nak pose kat cni..kamera canggih aku tuh pon telah disalah guna jap utk amek gmbar ngarot2..



haaa..ni plak..model untuk ward tuh..haha...ni namenye xder keje tapik g wat keje yg xberfaedah...
konsep ward baru ni is..'funky ward'..coming soon...bulan 3 ade lagi satu ward nak bukak n konsep die ala2 kampong style..mesti gempak gak...
klo da siap konpem aku upload gmba lagik..

tu sajela sesi ngarot kite..


p/s: sok big jam...sape nak bawak aku g sane...huuuuuu~
nak g big jammm!!!!

3 comments:

  1. Y.. cantik giler ward ni haa..
    kalo aku sakit.. sure aku nk g sini.. cantik gilak.. n aku harap.. dye leh tuka2 wallpaper setiap 3 tahun.. ehuhuhuhu cantik giler y,,
    carer..:D

    ReplyDelete
  2. mehla dtg klu xsaket pon leh masok tgk2..
    ada lg tiga clinic yg i xtunjuk gmbr..
    sume de konsep..satu cam ala2 harry potter punyer school,pastuh retro n then english classic..

    bos i ni ske sgt ikot konsep..

    ReplyDelete
  3. giler ahh spital ko.best gilerr!
    if aku dh masok tamau kuar2 dah
    ahahaahaha
    nampak giler babeng seleseee
    sejok mata memandang.
    nape kat kl tak buat mcm tu?
    wai..tlg suggest kan kat HUKM or HKL :D

    ReplyDelete