Thursday, February 12, 2009

gEttiNg oLdeR...hUmmphH..

Saya sudah tua..yay!
ble da tua means kulit da jadik kedut, muka da xbrape nak glow2, tulang da xbape nak kuat, nak brjalan pon malas, mood nak melawa da kureng n menopause semakin mnghampiri diri...uuuuu..tatotnye dgr..
tapi aku xkesah sume tuh coz aku xla tua mn pon..
muaghahaha!
(ketawa utk mnyedapkan ati)

Pada hari yg indah serte sejuk ni...terasa macam ada satu prasaan yg mngawal diri...prasaan MALAS...susah nak elak..xkanla siang2 pon aku kene brtukar jadik 'kongkang jadian'..xpatot btul la..

malam tadi aku tido awal coz trase cam penat sgt2..(penat tgk citer chun hyang jek..heee~)
awal xla awal sgt..kul 12am gak..da terbiasela..xremaja la tido awal2 (credit to Ija n Bong..haha!)
stat kul 12.13am barulah henpon aku bunyik..hurmm...thanx kepada org prtama yg wish..aku mmg harap ko jadik org prtama pon..haha!

Thanx gak kpd kawan2 yg igt..yg aku xjangka mereka igt pon ada gak yg wish...tengkiu byk2..sayang kowang sume..
kepada yg xsepatutnya wish kat aku tu..thanx gakla..

Tahun ni...hadiah utk diri aku is...kejayaan..walopon utk mncapai kejayaan aku da terkorbankan sesuatu..tp pngorbanan aku tuh dah mmbuatkan byk ati berasa lega, tenang n damai..(even ati aku terluka parah).... xpe2..kan aku keje kat hospital penawar..byk obatnye..heheh

Sepatutnya arini aku hepi je..tapi xtaula knp otak asek blurr jek...pg2 lagi Dr. Adnan da bg task..kene investigate sal communication dlm hospital plak..so selaku spy yg xbrape pakar..trpakse jgkla wat keje..tp act aku xgerak2 pon dr td smpaila skang..keji btul perangai..

aku da dapat byk gelaran baru kat cni..JPJ, POLIS, MBJB..ape lagik...apa gua kesah..yg pnting..aku hepi..misi aku utk dikenali oleh sume staff da brjaya...slalunya ble aku masuk dlm satu2 komuniti aku akan wat satu komuniti tu tau sape wai..slalunya brjaya la..tp..yg penting aku xguna cara keji yee..mncapap jauh skali..(walopon dlu aku slalu dituduh cmtuh..)

petua utk dikenali senang jek..juz be urself...kalo aku mmg dari kategori sengal..maka aku xkan berpura2 ayu..ayu, lemah-lembut,pendiam tu sume bukanlah diri aku...aku byk brtanya...

if u want to learn, ask a question..btul x?

hurmmm....berbekalkan mood yg separa normal ni...aku rase otak aku da nak jam...

need to rest..

chalo..




hepy besday to myself..

1 comment:

  1. Hepi Burfday Dearie..
    SorRy xdan nak Wish was Busy Like helL neh..
    newaY may Allah bles$ u always..amIn

    ReplyDelete