Sunday, February 1, 2009

F.R.I.E.N.D.S.....



Entry for diz time...is bout' FRIENDS.....
knp aku pilih topik ni....sbbnye aku brbangga ada ramai kawan yg caring...heeeee~
ppl said frens come and go...but in ma life...frens come n never go.....
30hb arituh aku g KL untuk attend intrview...aku agak trharu coz kawan2 aku sudi tgu aku mkn sesama....thanx to IJA,WANA n SUE....aku sayang korang...huuuuuuu~
buat NANIE cayunk...sowi sgt2 xtito uma u...kan hp u ilang so i xdapat cntact u...jgn kecik ati eh....cayang ko gak...heee~
kawan aku sejak dari tadika untill now....xpenah aku lp....even dahulukala penah ada org mpertikaikan aku ni ske lebihkan kawan...but i dun care...
act kan aku nak tulis lebih2 lagi tapi keyboard ni macam bong-OK plak...huh!! tekanan aku...sakit jari jemari mulusku ini nak tkan kuat2...
pastuh nak upload gmba tapik pendrive plak xdetect...sunggoh keji tpt ini..ceissss!!!!
p/s: diz week asek rase xbrmaya...but aku still hepi utk bbrp prkara...heee~

2 comments:

  1. ha..memang hp i ilaNg tpi stIll reachable through d a Same number ah dear..
    saMpai ati u xdtg, i Tgu tau..hUhUhu..
    kechIwa NAn Wai..
    Cepat PuJoK dakU..uhUk2

    ReplyDelete
  2. ala bucuk2..jgnla majuk ye cayang...nnti nextime i g uma u plak n kite dating ye..

    ReplyDelete