Thursday, February 26, 2009

aKu gAdiS rOngAk...huhuh..

mesti korang da dapat agak ape aku nak ngarot kan...bace title pon konpemla da tau jalan citer sampai abes..tapi ape aku kess...aku ttp nak ngarot gak..haha!

skang aku dah lengkap utk jadik gadis yang rongak..gigi belah kiri n kanan da cabot pon..tapik..semalam..ape yg aku katakan pada entri sebelum ni..mmg ngeri..coz doktor yg nak cabot gigi aku tuh...cun + comey..tapik ganasnye..huh! Tuhan jek yg tau..seb bek tgn aku xtertampar ke..terterajang ke..aku ttp cool time dia nak cabot gigi bawah yg senget ni...dekat 10min gak die godak2 gigi bawah aku ni..

disebabkan keganasan doktor yg cun tuh sama ngn keganasan rejim zionis..maka bibir aku mngalami kelukaan yg nmpak cam xsaket tapik sebenarnye..keperitan tuh hanya aku yg tau..sungguh keji perilaku doktor cun tuh..seb bek la aku ni pnyabar orgnye..heheh!

actually aku menulis entry nih sambil makan bubur ayam mcD..kesiankan aku..disebabkan dah xtau nak kunyah belah mana jadik aku trpaksa telan bubur jek dulu..alah..janji kenyang..dan perasaan kenyang tuh mmbawa kepada satu perasaan yg lain..iaitu..ngntok..

actually lagi skali mira bagi aku idea ngarot sal lipas2 jantan yg gatal kat uma aku ni..tapik aku rase cam xbes jek nak interframe kan lipas2 yg xbape nak glemer cam aku tuh..sbb aku baru tensi kat sekor lipas ni...maken aku nak halau maken lipas tuh nak dekat2 ngn aku..tgk..gatalkan lipas trsebut..

dan aku rase mesti mok kecewa bace entry aku kali ni sbb idea ngarot tuh xbape nak kua..xpela mok..asalkan ko bace ekk..kalo ko xnak bace..ko kene bace gak..muaghaha!!



p/s: seronok gak jadik rongak ni coz molot rase sejuk jek..angin masok ngn byk..tapik aku da jadik cam pelat plak..xpela..pelat kan comey..huhuh..(prasan sunggoh)

1 comment:

  1. Y rongak..
    waawawawa.. ala. kerongakan tersebut hanyalah sementara bebeh..
    sooner u will be much more cantek..;)
    tak saba mo lihat Y cantek bile da bukak gg besi tersebut..;) heee...

    ReplyDelete