Wednesday, February 18, 2009

aKtiViti sElepAs KeRJa..heheh..

arini aku kene keje smpai malam..sebabnye dr.adnan suh aku join keje duty manager..duty manager to kene observe satu hspital n tgk sume bnde trmasok maintenance,infra n kebersihan...walopon keje tuh kacang jek tp sbb kene blik mlm yg aku malas tuh..
tp sbb aku ni profesional (kunun la tuh..)..aku pon watla ngn ikhlas..




ikhlas kan muke aku tatkala tgu time nak blik..dhla time ni ubat tahan saket aku da ilang kesan..so aku menahan jela kesakitan gusi aku ni..uhuk2..



after keje jek aku pon duk melepak la kat keladi cafe tgu ayuni amek..



sambil2 tuh aku pon tgk2 gak pemandangan malam yg cambes jek..tu sume untuk mnghilangkan rase saket jek..



tgk2 jam da dekat setengah jam aku melepak tgu ayuni..perot pon da lapar bangat..



haaa..mesti pelikkan tetiba ada gmba ni..act pas je keje tuh aku tros g pesta layang2 kat bukit layang2..tgh malam cmni pon ade org men layang2 gak..
walopon penat tapik syok plak tgk org asli ni menari..



sempat gak la aku berposing..tapik malangnye kamera canggih aku ni xmampu plak nak capture gmbar layang2 kat langit tuh..hampess..



siotkan..layang2 tuh nmpak cam bintang plak..ceisss..



pas da puas brjalan..aku pon singgah gerai kat tepi jalan ni..tetibe mengidam nak makan ABC..agak puas ati coz ABC die kaya ngn macam2 bnde n cedapp..hehe..gmbar belah kanan tuh plak namanya 'kacang pool'..1st time aku makan..igtkan kacang jek..rupenye makan ngn roti..sedap gaklaaaa...cam roti arab rasenye..

pastuh..blik jek uma..mandi2 tros makan kebab yg aku tapau dr bukit layang2 tuh..
skang ni aku tensi coz separator a.k.a besi celah gigi aku cam nak trcabot jek..cheh!
mnyusahkan jek..
tp xpe..beauty is pain..haha!

oklaaa....arini jek da byk kali aku update blog..terlebeh rajin plak..heee~

p/s:malam ni kat ally ade topik sal org gemok..ble nak kua topik sal org kurus plak ni..huhuh

1 comment:

  1. wah Y..
    sedapnye makanan itu..
    kacang poll..
    jom turun larkin bomba.. ade juge kedua2 jenis makanan tersebut..;)
    heee

    ReplyDelete