Friday, January 23, 2009

Yay!!! GaJi SudA Masok....

Pagi ni aku bagun ngn satu perasaan yg sgt best!!! aku cam org hilang ingatan..hahaha!!!! selepas kejadian semalam yg agak bong-OK tuh aku rase bnde ni mmg patot jadik..Now aku rase aku dapat satu kehidupan yg baru n lebeh bebas serta leh bfikir secara logik....smlm dgr lagu 'Shaden'..makin besemangat.....
Kawan2 aku ckp jgn brsedeh utn sesuatu yg xbes pon...dlu aku leh je survive xkan kang xleh...life must go on beb...mgkin utk cari yg len tuh adalah impossible coz i'm not easy to fall in love...(x cam ssetengah org..ppl are diff beb) ...kepada mereka2 yg sedang tgu aku tuh..sowi..aku xrela lagi disakiti..n kepada die yg da jmpe org baru..tahniah..n kepada die yg aku lak tgu..ble nak berpoya2 lagi ni..ceiss!!
Skang lagu tema utk aku ialah...'lalalala hari2 kerja..hahah!!'...ngehehe...walopon kene jadik projek manager utk projek yg brlambak2..tapi aku enjoy...misi nak ngorat doktor lak xbrjaya coz sume da tua bangke..huh!! so yg tgl abang2 engineer n programmer jek..isyy!!! mn de aku ngorat dorg..dorg arr yg ngurat aku...muaghahaha!!
okla..aku nak makan nasik lemak yg baru kawan aku bli ni..b4 that lupe lak nak btau ape azam aku walopon da lm lepastaun baru...calon2nye adalah..jeng..jeng..jeng..:
  1. makan banyak2 smpai gemok..
  2. got a new style..
  3. xnak bela rambot lagi..rimas..huh!!
  4. beli laptop..
  5. amek lesen..
  6. new gigi..haha!!
  7. always be a wonderful,adorable n intelligent girl..yeah!

k la..nak mamam..babai!!

2 comments:

  1. cik why...
    yesh u r rite..
    life must go on.. wif or w/o him...
    u go gurl.. ;)
    btw... gaji ke yg masuk..
    bukan elaun eyh.. :P
    ke korang dpt gaji extra...
    saya mo juaa...

    ReplyDelete
  2. ala cik afrina..walopon hanyala elaun tp i ttp anggap ianya ibarat gaji..haha..dapat xtra tu xla extravaganza sgt pon..keje stil cm nak pecah otak..huhu..

    ReplyDelete