Thursday, January 22, 2009

New BraNd Of Me..

salam...
hai kawan2..sowila klo korg view blog aku ni cam padang jarak padang terkukur..ape2 yg aku post dahulukala tuh da 'didelete'..paham2 jela ye... Nak tau kisah idop aku..kang aku keje kat spital penawar..bhgian Corporate Development...tiap ari wat projek..n kene jadik projek manager...cam nak trmuntah ngn projek blambak tuh..tapik i hv to show my commitment utk melupakan segala duka..huuuuu~
pastuh arituh..21jan09..aku g spital utk ortodontik..kt spital tuh doktor da stat acu gigi aku..so dlm nextmonth aku akan jadi betty lafea..haha..pakai braces doo...nak pakai color pink laaa....bia mencapap..pas da pkai braces aku nak work out utk figure aku ni..nak jadik gemok..haha!! bia org xknal sape WAI...WAI yg dlu da lame mati..tapi kawan2..aku stil sayang korang...hehe...
so aku cm malas nak tulis sgtla..aku tnjuk gmbar jela ekk..heee~



muke penat ni sebenarnye..

hospital penawar yg cantek serte besh

bakat semulajadi aku..hahah

windu time ni..anep ng erin sengal..

tatkala wat muke sengal time telematch

backdrobe tuh kami yg wat time carnival green..hee

aksi seksi kunun

aku jadi duta jepun...haitt..(time dinner green)

model wannabe..heheh

jadik faci time community service

antara dinding kat hospital penawar yg cantek

dengan akak nurse (kak zu) yg sporting
Rasenye tu jela dlu gmba yg aku leh upload..tenet lembap nak mampos la...nextime k aku upload g...daaaaaa!!!
"kenyataan mmg pahit..tapi aku mesti kuat..life must go on..aku sedar aku baru nk dapatkan hidup baru...kawan2 yg dikasihi..sokongla aku..yeah!!

1 comment:

  1. hahah....aku mengorek al kisah ko beb....beb...aku nak tanya....saper yang membuta dikala ko ambik gambar dalam keta tuh...kat seat belakang.......melampau sungguh kamooo....

    ReplyDelete